Musehjulet rager så højt op, at du kan se ind gennem det.

Logitech G Pro X Superlight 2

Logitechs lette mus suser henover underlaget, men ergonomien er ikke helt gennemarbejdet.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
8.0

Du skal knapt nok røre ved G Pro X Superlight 2, før musen glider henover musemåtten. Den slanke og elegante mus hviler nemlig på store teflonflader, der minimerer friktionen mellem musen og underlaget markant.

Samtidig er Logitech-musen så let, at det føles, som om nogen har glemt at sætte et batteri i den. Da vi tændte den med kontakten på undersiden viste det sig heldigvis ikke at være tilfældet. Vi satte den lille USB-modtager i pc’en, og musen og computeren fandt øjeblikkelig hinanden via den trådløse forbindelse. Hvis du vil tage musen med dig, kan du gemme modtageren i bunden af musen, hvor et hulrum skjules af et magnetisk dæksel. Der ligger endda et ekstra dæksel med teflonbelægning i æsken, så du kan udskifte det oprindelige dæksel uden belægning og på den måde mindske modstanden mellem mus og underlag endnu mere.

Både knapper og musehjul er af god kvalitet, men Logitech har truffet nogle lidt mærkværdige designvalg: Hjulets top rager fx så højt op over musens ryg, at man kan se ind under det. Det virker lidt risikabelt i en mus, der beregnet til at tage med i tasken, hvor hjulets “øje” nemt kan gribe fat i et eller andet og gå i stykker.

De to knapper på siden af G Pro X Superlight 2 er placeret meget langt fremme, så højre tommelfinger hviler naturligt på den bagerste knap. Der er et mellemrum mellem de to knapper, og du er nødt til at flytte hånden langt frem på musen for at kunne nå den forreste knap.

Logitechs indstillingsprogram til Windows er godt og gennemarbejdet. Det er nemt at finde rundt i de mange muligheder, hvoraf de fleste retter sig mod at indstille musen til forskellige spilgenrer.


+ Meget let

+ Godt Windows-program

– Meget højt musehjul

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Logitechs lette mus suser henover underlaget, men ergonomien er ikke helt gennemarbejdet.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Kabel/trådløs
Begge
Tilslutning
USB-C
Antal taster/knapper
5
Kabellængde
1,8 m
Mål
12,5 x 6,4 x 4 cm
Vægt
60 g
Sensor
25.000 DPI
Andet
Batteritid: 95 timer