Musen har en usædvanlig stor hylde at hvile tommelfingeren på.

Logitech MX Master 3S

MX Master 3S ligger godt i hånden, og det særlige musehjul gør kontorarbejde lidt sjovere.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
9.4

MX Master 3S er en fantastisk mus til almindeligt kontorarbejde ved pc’en.

Det føles helt naturligt at lægge hånden på musen, og fingrene finder automatisk på plads. Det er som at tage en gammel velkendt handske på. Der er en stor gesims, der fungerer som rasteplads for din tommelfinger, så den slipper for at skulle skøjte henover underlaget, når du bruger musen.

Knapperne og de to hjul sidder fint placeret i forhold til fingrene. Vi var lidt skeptiske over for hjulet ved tommelfingeren, men det fungerer upåklageligt, når du vil rulle sidelæns i fx et bredt regneark.

Det primære musehjul er en historie for sig: Vi er før stødt på teknologien bag hjulet i andre Logitech-mus, og i MX Master 3S fungerer det stadig upåklageligt. Hjulet kan sættes til at spinne løs med et hurtigt svirp med fingeren, så du lynhurtigt kan komme til bunden af en meget lang hjemmeside eller et Word-dokument med mange sider.

Musen fungerede fint på flere forskellige underlag, men den er mest præcis på en musemåtte eller et andet ensartet underlag. Her kunne vi styre musemarkøren på skærmen med millimeterpræcise bevægelser.

MX Master 3S virker trådløst med både Bluetooth og den medfølgende USB-adapter. Det er dog ikke en mus, der egner sig så godt til at tage med i computertasken, for der er ikke et hulrum i musen til transport af USB-adapteren, og musen selv er forholdsvis stor.


+ Fremragende kontormus

+ Lækkert musehjul

+ Passer godt i hånden

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

MX Master 3S ligger godt i hånden, og det særlige musehjul gør kontorarbejde lidt sjovere.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
Bluetoth/USB-adapter
Antal taster/knapper
7
Mål
12,49 x 8,43 x 5,1 cm
Vægt
141 g
Sensor
8000 DPI