Logitech Lift fås både i en version til højre og venstre hånd.

Logitech Lift

Logitech Lift føles godt i hånden, men den er lidt svær at vænne sig til.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
8.3

Logitech Lift ligner ikke en traditionel mus, men den fungerer alligevel fint som styreredskab til computeren.

Det kræver en del tilvænning at bruge den lodrette mus, og efter en uges bekendtskab havde vi stadig svært ved at styre musemarkøren helt præcist hen over skærmen.

Det hjælper lidt, at du kan styre musens præcision med en knap på den ene side, men der er kun to trin at vælge imellem, så det er svært at indstille præcist, som du vil have det.

Musens styrke er dens form, som passer naturligt ind i din håndflade. Du slipper også for at skulle dreje dit håndled som med en normal computermus. Overfladen er blød og behagelig, og du kan uden problemer arbejde med Lift i timevis.

Tilslutningen til pc’en foregår trådløst via enten Bluetooth eller den medfølgende adapter. Forbindelsen sker øjeblikkeligt, når du sætter adapteren i en USB-port, og så dukker der et vindue op, som foreslår at installere Logitechs styreprogram til Windows.

Programmet kører en lille introduktionssekvens, hvor du fx kan tildele funktioner til musens knapper. Det er noget af det mest pædagogiske, vi har set i den kategori.

Den lille USB-adapter kan i øvrigt også bruges med Logitechs nyere tastaturer med firmaets Bolt-teknologi, så du slipper for at optage to USB-porte på computeren.

Logitech Lift kan kobles sammen med op til tre enheder, som du skifter mellem ved at trykke på en knap under musen. Det er også her, du finder batterikammeret. Musen drives af et AA-batteri, som kan holde den kørende i op til to år. Det sidste havde vi selvsagt ikke mulighed for at efterprøve under vores test.


+ Føles behagelig

+ Kan kobles sammen med tre enheder

– Svær at vænne sig til

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Logitech Lift føles godt i hånden, men den er lidt svær at vænne sig til.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
Bluetooth, USB-adapter
Antal taster/knapper
6
Mål
10,8 x 7,1 x 7,0 cm
Vægt
125 g
Sensor
4000 DPI