Logitech G604 Lightspeed

Logitechs mus har god ergonomisk form, men der er for mange problemer med musehjulet.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
6.8

Logitech dyre mus, G604, har mange gode træk, men du kan finde bedre mus til den pris.

Når man første gang lægger hånden på musen, virker det nærmest som at sige goddag til en gammel ven. Man kan godt mærke, at der er lagt noget arbejde i udformningen af musen, og især den brede hylde til at lægge tommelfingeren på er ekstremt vellykket.

Det er nemt at komme igang med at bruge musen. Du skal bare vippe bagenden på den op, fiske USB-adapteren op og sætte det medfølgende Duracell-batteri i. Der er forbindelse til pc’en, så snart du har sat adapteren i en ledig USB-port. Du kan også tilkoble musen via Bluetooth, men det er lidt mere besværligt.

Det er først nu, at man opdager de svage sider ved G604. De bevægelige dele af musen er nemlig ikke helt så gennemarbejdede som resten af musen.

Musehjulet har to “gear”. I det ene virker det som et typisk musehjul, der bevæger sig i små hak. I det andet løber hjulet frit. Med et enkelt skub kan hjulet rulle i 15-20 sekunder.

Du skifter mellem de to tilstande med en lidt vakkelvorn knap øverst på musen. Musen ville faktisk have været bedre tjent med kun at have et hjul med friløb, for det er meget svært at dreje hjulet, når det er i den normale trinvise indstilling. Det er som om hjulet skurrer imod et eller andet, når man forsøger at rulle det fremad.

Selve hjulet sidder en anelse løst, så det vipper fra side og udsender en svag, men mildt irriterende raslelyd, når du bevæger musen hurtigt til en af siderne.

Der er masser af knapper på G604. De seks, der sidder ved tommelfingeren er placeret, så det er nemt at mærke forskel på dem. Du kan tildele knapperne funktioner i Logitechs udmærkede indstillingsprogram til musen.


+ God form på musen

+ Mange knapper

– Lidt mislykket musehjul

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Logitechs mus har god ergonomisk form, men der er for mange problemer med musehjulet.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
USB-adapter, Bluetooth
Antal taster/knapper
15
Mål
130 x 80 45 mm
Vægt
135 gram
Sensor
16.000 DPI