Logitech G603

En trådløs mus, der har ingen af de normale ulemper

af Peter Skjovbjerg Jensen #Mus #Logitech
9.0

Trådløst computerspilsudstyr har altid haft et dårligt ry. Hvis du forslog en trådløs mus til en seriøs computerspiller – eller en anden person, der skal bruge høj præcision – ville der blive grinet noget så hånligt af dig. Trådløst udstyr har bare aldrig kunnet følge med det kablede, når det kom til præcision og responstid.

Logitech G603 gør dog op med den forudindtagelse. Den nye trådløse mus fra Logitech præsterer nemlig en responstid på 1 millisekund, hvilket svarer til mange seriøse kablede mus. Når man bruger musen, mærker man af den grund heller ikke antydningen af forsinkelse mellem din hånds bevægelse og musemarkøren.

G603 har også gjort op med et andet problem, som ofte bliver nævnt i snakken om trådløst udstyr, nemlig batteritiden. På den højeste ydelse kan musen overleve 500 timer på et par batterier, imens G603 holder hele 18 måneder på lav ydelse, hvilket vil være nok for langt de fleste brugere.

Desværre er der ikke genopladelige batterier i musen, men derimod to normale AA-batterier, der så skal udskiftes, når de er løbet tør for strøm.

AA-batterierne har også en anden effekt; musen er usædvanligt tung. G603 vejer 135 gram sammenlignet med omkring 100 gram for de fleste andre mus. Det lyder måske ikke af meget, men det er en mærkbar forskel, som man dog med lidt tid kan vænne sig til.

G603’s enkle design ligger overraskende godt i hånden lige meget hvilket greb, du griber den med.

 

Du kan finde Logitech G603 billigst her.

+ Hurtig responstid

+ Lang batteritid

– Tung

– Ikke genopladelige batterier

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Logitech G603 er en trådløs mus, der undgår de normale ulemper ved at være trådløs. Småting som musens vægt forhindrer den ikke i at være en af de klart bedste trådløse mus, jeg har prøvet.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
6
Mål
124 x 68 x 43 mm
Vægt
135 gram
Sensor
Optisk, 12000 CPI