Du kan indstille rullehjulets opførsel med knappen foran det.

Logitech G502 X Lightspeed

Hvis du kan undvære Bluetooth, er G502 X Lightspeed en fremragende mus til din bærbare pc.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
8.7

G502 X Lightspeed er en velbygget mus fra Logitech med et godt udvalg af knapper og funktioner.

Forbindelsen er trådløs, men du kan ikke bruge Bluetooth. Du må i stedet sætte den medfølgende modtager i en ledig USB-port på pc’en. Så virker det til gengæld også med det samme uden en masse besværlige indstillinger.

G502 X Lightspeed oplades via en USB-C-port forrest på musen, og du kan bruge musen, mens den bliver ladet op. Hvis du har en Logitech-måtte med trådløs opladning, kan du også bruge den.

De to primære knapper er en fornøjelse at klikke på. De giver et lille, hørbart klik, og du har en klar fornemmelse af, hvornår knappen er trykket helt ned.

Der er hele 13 programmerbare knapper og funktioner, som du kan indstille i Logitechs tilhørende program. Der sidder en knap ved tommelfingeren, som er lidt svær at nå, men ellers sidder alle knapper fint placeret.

Du kan selv vælge, om musehjulet skal rulle i hak, som i de fleste andre mus, eller om du vil have det til at rulle videre, hvis du giver det et hurtigt spin. Knappen, der skifter mellem de to tilstande føles mærkeligt løs og en smule ustabil, men den virkede fint i den tid, vi testede musen. Det giver god mening at kunne skifte mellem de to indstillinger, for det frie rul virker bedst, når du fx skal zoome ind og ud i et program, mens det hakkende rul fungerer bedst, hvis du skal bruge hjulet til at vælge et enkelt punkt i en liste eller skifte våben i et skydespil.

Musen fungerer fint sammen med en bærbar pc. Du slukker bare musen på knappen i bunden og gemmer USB-modtageren i et hulrum under musen, og så er den lige til at smide ned i tasken sammen med computeren.


+ Du kan indstille hjulets rulning

+ Gode knapper

– Svært at nå knappen på siden

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hvis du kan undvære Bluetooth, er G502 X Lightspeed en fremragende mus til din bærbare pc.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
USB-modtager
Antal taster/knapper
13
Mål
13,1 x 7,9 x 4,1 cm
Vægt
102 g
Sensor
25.000 DPI