Logitech G305 Lightspeed

G305 er en god og alsidig mus, der lover op til 9 månedes batterilevetid.

af Niklas Ernst #Mus #Logitech
8.0

Er du på jagt efter en mus, hvor du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for batteri? Så er Logitech G305 et godt bud. Den holder nemlig op til ni måneder på et enkelt AA-batteri – ifølge Logitech. Hvorvidt løftet holder, har dog ikke været muligt at efterprøve i testperioden. Musen er enkel, traditionel og holdt helt i sort. Udover de to knapper på toppen er musen udstyret med to knapper på venstre side og en knap bagved hjulet. Knapperne på siden bruges til at gå frem og tilbage i programmer, og når man surfer på nettet, mens knappen bag hjulet justerer følsomheden.

Musen tilsluttes via Bluetooth med en lille USB-sender, der kan gemmes væk under et dæksel i musen, når den ikke bruges.

G305 er lavet i hård, sort plast, og her kunne man godt have overvejet en blødere og lidt mere gummiagtig overflade for at give et bedre greb om musen. Byggekvaliteten er dog rigtig god, og intet giver efter eller knirker, når man trykker og vrider musen.

Har du en stor hånd, bør du som minimum prøve musen, før du køber den. Den er nemlig en tand mindre end normale mus, både i vægt og fysisk størrelse. Det gør, at den er nem og bekvem at have med, fx hvis du gerne vil bruge mus, når du tager den bærbare med dig. Men det gør også, at den ikke er helt så komfortabel at bruge som en normal størrelse mus. I daglig brug er det dog begrænset, hvor meget man tænker over, at den ikke er i fuld størrelse.

Hjulet på musen har en god, rillet overflade og en fornuftig mængde modstand, når man bladrer op og ned på hjemmesider.

+ (Formentlig) lang batteritid
+ God byggekvalitet

– Mindre end en normal mus

Find den laveste pris på Pricerunner her: 
www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Logitechs mus er lidt mindre end normalt. Kan du leve med det, får du en god og robust mus, der er perfekt til at tage med på farten.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
USB/bluetooth
Antal taster/knapper
6
Mål
116,6 mm x 62,15 mm x 38,2 mm
Vægt
99 gram
Sensor
200–12.000 DPI