De sekskantede huller er med til at sænke vægten på musen.

HyperX Pulsefire Haste

Pulsefire Haste er ikke bare let; den har også en ekstremt glat underside, der får den til at glide let henover underlaget.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #HyperX
8.3

Første gang vi lægger hånden på musen Pulsefire Haste, føles det nærmest som om, at musen er en tom skal. Den vejer sølle 59 gram – hvis man altså ikke regner kablet med. Det viser sig dog hurtigt, at den alligevel fungerer glimrende.

En af grundene til den lave vægt er de mange sekskantede huller, der dækker hele oversiden af musen på nær den forreste del af de to primære knapper. Udover at holde vægten nede, sørger hullerne også for, at musen ikke føles så varm, hvis du bruger den i længere tid ad gangen.

Undersiden af Pulsefire Haste er ekstremt glat, og sammen med den lave vægt giver det en mus, der bevæger sig over underlaget med lav gnidningsmodstand. Hvis du på et tidspunkt skulle føle, at musen ikke kører så let længere, så kan du udskifte de glatte puder, som musen hviler på. Der ligger nemlig ekstra puder i æsken.

På nær et par tommelfingerknapper i venstre side er musen symmetrisk, så den kan snildt bruges af både højre- og venstrehåndede.

Der er ingen eksotiske ekstrafunktioner i Pulsefire Haste. Du kan ændre indstillinger, som følsomhed og museknappernes funktioner i Windows 10-programmet Ngenuity. Der er ikke mange funktioner at holde styr på, og det er nemt at finde rundt og fx bytte om på højre- og venstre-klik på knapperne.

Prisen er i den høje ende for en mus, der – udover sit tiltalende ydre – kun har de mest basale funktioner.


+ Meget let

+ Glat underside

– Lidt dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Pulsefire Haste er ikke bare let; den har også en ekstremt glat underside, der får den til at glide let henover underlaget.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,9 meter
Mål
12,3 x 6,7 x 4 cm
Vægt
84 gram inkl. kabel
Sensor
16.000 DPI