Du kan ændre LED-lyset i musen med dens indstillingsprogram til Windows.

HyperX Pulsefire Haste 2

Du får svært ved at finde en bedre mus til at tage med i computertasken sammen med din bærbare pc.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #HyperX
10.0

Når vi tester nye produkter, er det en del af jobbet at lede efter “hår i suppen”. De fleste ting har mindst ét svagt punkt, som trækker ned i den samlede bedømmelse, men sådan er det ikke med den lille mus Pulsefire Haste 2.

På grund af størrelsen er det nok ikke en computermus, vi ville bruge fast derhjemme ved skrivebordet sammen med den stationære pc, men som følgesvend til en bærbar pc er Pulsefire Haste 2 slet og ret perfekt.

Vægten er så lav, at vores første indskydelse var at kigge i bunden af Haste 2 for at finde et sted at sætte batteriet i. Det var nu ikke nødvendigt, for på en eller anden måde er det lykkedes at få klemt et genopladeligt batteri ind og alligevel holde den samlede vægt nede på 59 gram. Du skal blot tilslutte det bløde, stofbeklædte USB-kabel i snuden af musen for at lade den op.

Forbindelsen til pc’en oprettes i løbet af et par sekunder ved at sætte en trådløs USB-modtager i computeren. Hvis du vil bruge Pulsefire Haste 2 sammen med fx en tablet, kan du også få forbindelse uden USB-modtageren ved hjælp af Bluetooth.

Musens primære knapper er godt afstemt, og hjulet giver også den helt rigtige modstand. Du kan trykke ned på hjulet og bruge det som en ekstra knap, og der sidder desuden to velplacerede knapper på venstre side – lige ved din tommelfinger. På toppen kan du hurtigt indstille musens præcision ved at trykke på en lille knap.

Pulsefire Haste 2 er smallere end en typisk mus i fuld størrelse, men den er næsten lige så lang, og formen passer lige til, at du kan hvile hånden oven på musen og betjene knapperne med to fingre.

Vi brugte Pulsefire Haste 2 i en uge uden at behøve at lade den op, og batteritiden er da også op til 100 timer ifølge HyperX. Hvis den alligevel løber tør for strøm midt i arbejdet, så kan du stadig bruge musen, mens den bliver ladet op.


+ Meget let

+ Gode knapper

+ Både Bluetooth og USB-modtager

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du får svært ved at finde en bedre mus til at tage med i computertasken sammen med din bærbare pc.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
USB, Bluetooth
Antal taster/knapper
5
Kabellængde
-
Mål
12,4 x 6,7 x 3,8 cm
Vægt
59 gram
Sensor
26.000 DPI