Gummilister langs siderne sørger for et godt greb om musen.

HyperX Pulsefire FPS Pro

En god og billig mus fra HyperX.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #HyperX
7.7

HyperX er en underafdeling af det amerikanske firma Kingston, der blandt andet producerer hukommelse til pc’en. HyperX har på få år udsendt et stort udvalg af mus og tastaturer. Den seneste mus, Pulsefire FPS Pro, retter sig især mod computerspillere, men der er ingen grund til, at andre ikke også kan bruge den.

Musen er ikke helt symmetrisk, men med lidt god vilje kan den også bruges med venstre hånd. Du må bare leve med, at knapperne på siden er lidt svære at nå. Bruger du højre hånd, så har musen en form, der smyger sig fint ind i håndfladen. Musen er let buet, så man kommer automatisk til at holde en smule skævt på den. Det er føles dog ikke ubehageligt, og det virker faktisk som om skulderen ikke belastes så meget i den stilling.

Begge sider af musen er beklædt med et bredt lagt gummi, der forhindrer, at musen glider mellem fingrene.

Programmet Ngenuity kan hentes på HyperX’s hjemmeside til at ændre på musens indstillinger. Det er ikke voldsomt brugervenligt, men det lykkedes mig at ændre både musens følsomhed og farverne i rullehjulet og logoet.

 


+ Fin pasform

+ Skridsikre sider

– Indstillingsprogrammet er under middel


Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

HyperX Pulsefire FPS Pro er en udmærket, billig mus, men du kan få betydeligt bedre mus, hvis du vil betale et par hundrede kroner mere.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB-kabel
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,8 meter
Mål
128 x 71 x 42 mm
Vægt
95 gram
Sensor
16.000 cpi