Den dobbelte trådløse ladestation er ekstraudstyr. Den koster cirka 500 kroner.

HyperX Pulsefire Dart

HyperX Pulsefire Dart er en mus med mange gode funktioner, men prisen er også derefter.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #HyperX
8.6

De fleste mus er konstrueret, så den øverste del er formet i ét stykke plastik. Det betyder, at de to store, primære knapper er bygget sammen med den del, du hviler håndfladen på. Sådan er det ikke på HyperX Pulsefire Dart, hvor hver knap i stedet er adskilt fra resten af overfladen. Derfor er det også meget nemt at trykke knapperne ned, selv om dine fingre ikke når helt ud til enden af musen. Det er især en fordel, hvis man er flere med forskellige håndstørrelser, der deles om samme mus.

Pulsefire Dart er en stor mus til højrehåndede. Det nederste af tommelfingeren hviler på en lille udbulning på musen, og musen er generelt godt tilpasset hånden. Et område med gummiriller i hver side sikret et godt greb.

Når musen skal tilsluttes til pc’en, er der nærmest frit slag. Du kan forbinde den direkte med kabel til USB-porten, eller du kan hive kablet ud og i stedet bruge den lille USB-adapter til at skabe trådløs forbindelse. Der er ingen mærkbar forsinkelse ved den trådløse løsning, så den vil nok være det bedste valg for de fleste. Når musen bruges trådløst lægger man også ekstra mærke til, hvor let den faktisk er. Den glider ubesværet henover underlaget, og den præcise sensor virker også på selv blanke bordplader.

Der er kulørt lys i både musehjul og logoet bag på musen. Du kan hente det gratis program Ngenuity i Microsoft Store i Windows 10. Programmet indstiller farverne, musens hastighed og knappernes funktioner. Ngenuity er enkelt bygget op med faneblade, og billeder af musen, der gør det nemt at få overblik over, hvad man er i gang med at ændre på.

Pulsefire Dart kan lades op på to måder. Du kan bruge den gammeldags metode med et USB-kabel, men du kan også oplade trådløst ved at stille musen på en trådløs ladestation. Det kan fx være HyperX ChargePlay Base, som er fremstillet til formålet. Den lader musen hurtigt op, så du bare skal lade den stå i nogle få minutter, før du er klar til at arbejde videre. ChargePlay Base har plads til at lade to elektroniske apparater op på sammen tid og koster over 500 kroner, så du kan nemt finde billigere alternativer, hvis du kan nøjes med en enkelt plade til opladning. Du kan bruge en hvilken som helst oplader, der benytter standarden Qi til opladning – og det gør de fleste.

Batteritiden er ikke den bedste, vi har oplevet, men du behøver nu ikke at være bange for at løbe for strøm, mens du bruger musen. Da vi ladede musen helt op, kunne vi arbejde i sammenlagt næsten en hel arbejdsuge, før vi løb tør for strøm.


+ God ergonomi

+ Trådløs opladning

– Det er en dyr mus

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

HyperX Pulsefire Dart er en mus med mange gode funktioner, men prisen er også derefter.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Kabel/trådløs
Både kabel og trådløs
Tilslutning
USB via kabel eller trådløs adapter
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,8 meter
Mål
124,8 x 73,9 x 43,6 mm
Vægt
112 gram uden kabel
Sensor
800 / 1600 / 3200 DPI