Du kan hvile tommelfingeren på "hylden" til venstre, når du bruger musen.

HP 935 Creator Wireless Mouse

HP 935 Creator føles behagelig i hånden, og det er nemt at indstille musens knapper til nye funktioner.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Hewlett Packard (HP)
8.5

HP er måske ikke allermest kendt for at fremstille computermus, men den store computerproducent er faktisk sluppet temmelig godt fra det med HP 935 Creator.

Det er en velvoksen mus, som både er høj og bred. Den minder en hel del om en af Logitechs ergonomiske mus, for 934 Creator har både en lille hvilehylde til tommelfingeren og et superhurtigt musehjul. Hjulet kan vippes til siderne og på den måde virke som et par ekstra knapper. Det hurtige hjul kan omstilles til at rulle i hak i stedet for trinløst, men knappen, der skifter mellem de to muligheder, er noget løs i det.

Musen passer godt til mellemstore og store hænder. Knapperne kan være lidt svære at nå, hvis du har korte fingre. Musen har i alt 10 knapper, hvoraf syv af dem kan programmeres til lige de funktioner, du har brug for.

Den trådløse mus kan parres med tre forskellige enheder, som du så kan skifte mellem ved at trykke på en knap på musen. Forbindelsen skabes enten via Bluetooth eller gennem den trådløse USB-adapter, der følger med. I teorien skulle adapteren give en hurtigere og mere stabil forbindelse mellem mus og pc end Bluetooth, men vi kunne nu ikke mærke nogen synderlig forskel. For de fleste vil Bluetooth-forbindelsen nok være det mest oplagte valg – særligt fordi den bruger mindre batteri. Hvis du vil tage musen med dig, kan adapteren gemmes ad vejen i et hulrum under musen.

Det tilhørende indstillingsprogram til Windows er nemt og overskueligt, og det har praktiske funktioner som fx muligheden for at gemme separate indstillinger for forskellige programmer i Windows.


+ Kan sammenkobles med tre enheder

+ Ligger godt i hånden

– Løs omskifterknap

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HP 935 Creator føles behagelig i hånden, og det er nemt at indstille musens knapper til nye funktioner.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
USB-C
Antal taster/knapper
10
Kabellængde
1,8 m
Mål
6,33 x 11,5 x 3,62 cm
Vægt
130 g
Sensor
3000 DPI