D 2 Pro lades op ved at slutte det lidt specielle USB-kabel til musens snude.

Glorious Model D 2 Pro 4K/8KHz Edition

En enkel og meget let mus, der gør arbejdet ved pc'en til en leg,

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Glorious
9.0

Den ekstremt lette mus med navnet Model D 2 Pro har ikke så mange funktioner. Til gengæld udfører den dem nærmest perfekt.

Musen er formet til højre hånd, og den smyger sig behageligt ind i håndfladen. Alle knapperne sidder fint placeret i forhold til fingrene på en gennemsnitlig mandehånd, og de giver tilpas modstand til, at du ikke kommer til at trykke dem ned ved et uheld. Under knapperne sidder optiske kontakter, der både er hurtigere og mere holdbare end rent mekaniske kontakter.

Fire store teflonpuder i bunden af musen gør den meget glat, og den suser hen over musemåtten med meget lav gnidningsmodstand. I kombination med musens lave vægt på kun 59 gram betyder det, at det kræver en meget lille indsats at bruge den til længere tids arbejde ved computeren.

Der følger et stærkt kabel med musen, og det kan både bruges til opladning af musens indre batteri og tilslutning af adapteren, der sørger for den trådløse forbindelse mellem mus og pc. Selve USB-stikket er lidt specielt formet, så det kan være svært at bruge det sammen med andre ting end musen.

Du styrer musens præcision ved at trykke på en knap på toppen. I bunden sidder en LED-indikator, der viser, hvilken indstilling musen har. Her ville det have været noget mere praktisk, hvis du ikke behøvede at løfte musen for se den aktuelle indstilling.


+ Meget let

+ Gode knapper

– Underlig placering af LED-indikatorlys

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En enkel og meget let mus, der gør arbejdet ved pc'en til en leg,

Specifikationer

Mærke
Glorious
Kabel/trådløs
Begge
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
5
Kabellængde
1,8 m
Vægt
59 g
Sensor
26.000 DPI, 8.000 Hz