Cooler Master Mastermouse S

God og billig mus til computerspillerne

af #Mus #Cooler Master
7.7

Cooler Master Mastermouse S syner ikke af meget ved første øjekast. Skinnende grå-sort plastik uden for mange dikkedarer, fremstår den nærmest uimponerende første gang man får den i hånden. Den ligger hverken værre eller bedre i hånden end så mange andre mus, den er overraskende let og fremstår i det hele taget som en helt almindelig standardmus – måske endda i den billige ende, hvor der ikke er tænkt for længe over ergonomien.

Men så snart du slutter den til computeren, mærker du, at der er store kræfter i den lille fyr. Med et klik på knappen bag scroll-hjulet skifter du nemt mellem fire forskellige hastigheder fra 400 og op til 7200 DPI og skal du bruge musen til computerspil er det svært at være utilfreds. Downloader du softwaren til musen, får du også masser af lir for pengene.

Med den kan du justere farverne i de to LED-lys i hhv. Scroll-hjulet og bag på musen, som du kan få til at lyse i valgfri farve eller til flydende at skifte mellem forskellige farver. Endnu vigtigere kan du nemt indstille brugen af musens seks knapper – to på venstre side og fire på toppen – efter egne præferencer, og i øvrigt finjustere DPI-niveau mm.

Skal du bruge en mus til computerspil er Mastermouse S et mere end fornuftigt bud, der leverer i forhold til såvel funktionalitet som ren lir. Skal du derimod primært bruge din mus til andet computerarbejde, så er det svært at se, hvorfor du skal vælge denne mus fremfor andre.

Find nærmeste forhandler:

www.coolermaster.com

+ Hurtig
Brugervenlig software
God pris
– Simpelt design uden særlig megen vægt på ergonomi

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Udemærket standardmus til computerspilleren, der dog ikke er overbevisende til andet arbejde

Specifikationer

Mærke
Cooler Master
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,8 meter
Mål
11,7 x 6,4 x 3,8 cm
Vægt
0,121 kg inkl kabel
Sensor
PixArt PMW3330 Optical
Andet
DPI: 400 - 7200