BenQ Zowie ZA13

Enkel og præcis mus til både højre- og venstrehåndede computerspillere.

af Mikkel Jacobsen #Mus #BenQ
8.8

BenQ Zowie ZA13 er en fin mus til både spil og arbejde, som især egner sig til folk, der har brug for en mus til lidt mindre hænder, da den kun er 6,2 cm bred. Den kan desuden bruges af både højre- og venstrehåndede, da den er ens på begge sider. En super hurtig optisk sensor sørger for, at du føler, at du hele tiden har fuld kontrol over tingene, så det er i hvert fald ikke musens skyld, hvis du ender med at tabe i dit yndlingsspil.

Fire hastigheder
Musen har det obligatoriske scroll-hjul og frem- og tilbageknapper ved tommelfingeren, som er super nyttigt, når der surfes på internettet. På undersiden sidder en knap, der giver adgang til hele fire forskellige hastighedsindstillinger. De fire hastigheder går fra sløv til pokkers hurtig, og der skal nok være en indstilling til en hver smag. Knappen er lidt besværlig at betjene uden at komme til at klikke på de almindelige museknapper, men så snart den rette hastighed er fundet, skal der ikke tænkes mere på det.

Sart sensor
Det er værd at bemærke, at sensoren ikke finder sig i alle overflader. På kontoret bruger jeg normalt ikke musemåtte, men jeg skulle en tur i gemmerne og finde en til ZA13, der ikke ville fungere på et træbord. Så hav en måtte klar, hvis du ikke bruger en i forvejen.

ZA13 er et godt køb for dig, der både er glad for spil, men som også synes, at mange af de andre gamermus på markedet er lige store og voldsomme nok i både form og funktion. ZA13 er hverken ergonomisk prangende eller udstyret med et væld af konfigurérbare knapper, men vinder i stedet på sin enkelhed og præcision.

BenQ Zowie ZA13 kan købes her

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ZA13 er perfekt til mindre hænder, og er præcis nok til at spille de hurtigste spil.

Specifikationer

Mærke
BenQ
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
7
Kabellængde
2 meter
Mål
58/56/62 millimeter
Vægt
80 gram
Sensor
Optisk 400 - 3200 dpi