ASUS ROG Pugio

En hurtig mus, der kan bruges med begge hænder.

af Peter Skovbjerg Jensen #Mus #Asus
9.0

ASUS ROG Pugio er en ny mus i ASUS’s Reign of Gaming (ROG) serie. Det betyder, at præcision og ergonomi er i højsædet, og det føles bestemt også på Pugio. Musen ligger godt i hånden, om end den var en kende lille til min middelstore hånd.

Pugio er en ambidekstral mus – altså kan den bruges med både højre og venstre hånd. Der er de typiske frem- og tilbageknapper på hver side. I modsætning til andre ambidekstrale mus, undgår Pugio til gengæld det store problem ved sådanne mus – Nemlig at man nemt kommer til at trykke på frem- og tilbageknapperne med lille- eller ringefingeren, når man bruger musen. ASUS ROG har undgået dette problem ved at gøre det muligt for dig at fjerne knapperne på siden og sætte et lille panel ind i stedet, så du ikke kan begå den irriterende lille fejl. Denne funktion virker upåklageligt, og løser helt klart det typiske problem

Musen er så præcis, som man kan ønske sig af en computerspilsmus, og lyset kan naturligvis ændres efter præference i ROG’s software til computeren. Også følsomheden på musen kan ændres her.

 

Find laveste pris her:

www.pricerunner.dk

 

 

+ Kan bruges med begge hænder

+ Kan fjerne ubrugte taster

+ Hurtig og præcis

– Lidt lille

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ASUS ROG Pugio er en hurtig mus, og helt optimal for den venstrehåndede computerspiller.

Specifikationer

Mærke
Asus
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
7
Kabellængde
2 meter
Mål
120 x 68 x 37 mm
Vægt
103 g
Sensor
Optisk