Musen er symmetrisk bortset fra to knapper på venstre side.

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

Med sine 54 gram er ROG Harpe Ace en af verdens letteste mus.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Asus
8.6

Musen ROG Harpe Ace føles så let, at vores første indtryk var, at ASUS har glemt at montere elektronikken inde i musens plastikskal. Det viser sig heldigvis ikke at være tilfældet.

Den utrolig lette mus suser ubesværet henover musemåtten, og der ligger dobbeltklæbende teflon i æsken, som du kan sætte fast under musen, hvis du vil sænke friktionen endnu mere.

Musen er lav og smal og ligger godt i små til mellemstore hænder. Hvis du har en stor hånd, hviler den mere på bordet end oven på musen, og det gør det lidt sværere at bevæge musen.

Musehjulet kører en smule trægt. Det fungerer dog, som det skal, og det er nemt at mærke de små hak, det falder i, når du ruller med det. Hjulet er også den eneste del af musen, der er udstyret med LED-lys.

På venstre side af musen er der to ekstra knapper, der desværre ikke har helt samme kvalitet, som de to primære knapper på toppen af musen.

Den trådløse forbindelse til pc’en kan klares med en USB-modtager, som kan gemmes af vejen i et lille kammer i bunden af musen, hvis du skal transportere den. Der følger dog også et meget langt kabel med, og du vælger selv med en skydeknap i bunden af musen, om du vil bruge den med kablet, USB-modtageren eller Bluetooth.


+ Fjerlet

+ Lav friktion

– Meget dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med sine 54 gram er ROG Harpe Ace en af verdens letteste mus.

Specifikationer

Mærke
Asus
Kabel/trådløs
Trådløs og kabel
Tilslutning
USB-adapter
Antal taster/knapper
5
Kabellængde
2 m
Mål
12,8 x 6,3 x 4 cm
Vægt
54 g
Sensor
36.000 DPI