Du kan styre lyset i ROG Gladius III med en knap i bunden eller med musens indstillingsprogram.

ASUS ROG Gladius III

ROG Gladius III er en god computermus, men prisen er lige i overkanten, hvis du ikke har brug for at kunne skifte reservedele ud på din mus.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Asus
8.2

ROG Gladius III er en mus, der er skabt til at holde i rigtigt mange år. Der følger nemlig to reservedele og et lille værktøj med i pakken, så du selv kan skifte de små kontakter under musens knapper, når de en dag er slidt ned.

I vores testlaboratorium har vi brugt den samme computermus uafbrudt i næsten 15 år, så du kan sikkert godt regne med at have følgeskab af ROG Gladius III et par årtier eller mere.

Prisen er lidt højere, end vi ville have gættet på ud fra musens kvalitet og funktioner. Det skyldes nok især de to ekstra kontakter, for der er ikke noget spektakulært ved selve musen.

ROG Gladius III er fremstillet i glat plastik, så selv om den egentlig passer fint ind i hånden, kan den godt glide lidt rundt i dit greb. Musens form er ikke symmetrisk, men har en let kurve, så den former sig efter højre hånd. Hvis du bruger venstre hånd, føles musen en smule akavet.

Der findes en trådløs udgave af ROG Gladius, men modellen, som vi testede, forbindes til pc’en med et blødt stofkabel. Det filtrer ikke så nemt sammen, hvis du pakker musen ned og tager den med dig.

Der er ingen specielle knapper på musens overside. Udover de to store knapper og musehjulet, sidder der blot et par knapper ved din tommelfinger til at hoppe frem og tilbage mellem websider. Du kan desuden indstille musens præcision i fire forskellige trin med et tryk på knappen bag musehjulet.

Tre områder af musen er lyst op – blandt andet musehjulet – og du kan ændre lysets mønstre ved at trykke på en knap i bunden af musen.


+ Ligger fint i hånden

+ Praktisk stofkabel

– Glat overflade

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ROG Gladius III er en god computermus, men prisen er lige i overkanten, hvis du ikke har brug for at kunne skifte reservedele ud på din mus.

Specifikationer

Mærke
Asus
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,8 meter
Mål
12,3 x 6,8 x 4,4 cm
Vægt
79 gram
Sensor
19.000 DPI