ASUS ROG Gladius II

Komfortabel mus fra ASUS ROG, der fokuserer på udskiftelig hardware.

af Peter Skovbjerg Jensen #Mus #Asus
8.3

Forkortelsen ROG i navnet på denne mus fra ASUS står for Republic of Gamers, men selv om fokus er på computerspillere (gamers), så kan vi, der ikke spiller så meget, også have glæde af den.

Musen i sig selv er ganske glimrende. Den ligger usædvanligt godt i hånden, selvom den ikke er så stor.

Prisen ligger dog et par hundrede kroner over det, man normalt ville forvente af en mus af denne kvalitet. Den høje pris skyldes blandt andet, at musen kan skilles ad på kryds og tværs, og der følger ekstra museknap-kontakter med i æsken, når du køber den. Så hvis de 50 millioner klik, som museknappen efter sigende skulle kunne holde til, ikke er nok, så har du 50 millioner ekstra med i æsken. Desuden kan ledningen frakobles og skiftes nemt.

For dem, der kan bruge disse ekstra funktioner, er det uden tvivl det værd at give lidt ekstra for dem.

Musen har tre knapper på siden. De normale frem-/tilbageknapper og så en ekstra, der kan bruges til at øge præcisionen i spil og programmer, hvor dét kan være en fordel. Mens du holder knappen inde, sættes markørens hastighed ned, så du nemmere kan være præcis. Knappen er specielt brugbar i skydespil, hvor den gør det meget nemmere at sigte.


Find den billigst her.


+ Ligger godt i hånden

+ Udskiftelige dele

+ God sensor

– Dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

ASUS ROG Gladius II er en rigtigt god mus. Den er dog primært henvendt til dem, der kan gøre brug af, at den har reservedele med ved køb. Hvis ikke, kan du få lige så gode mus billigere.

Specifikationer

Mærke
Asus
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
7
Kabellængde
1 meter & 2 meter
Mål
12,6 x 6,7 x 4,5 cm
Vægt
110 gram
Sensor
Optisk, 12000 CPI