Der sidder knapper symmetrisk placeret på begge sider, så musen kan bruges lige nemt med højre og venstre hånd.

AOC GM500

Det bliver ikke meget bedre til prisen end denne mus, der kan bruges med både højre og venstre hånd.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #AOC
9.0

Der er et virkelig tillokkende forhold mellem pris og kvalitet i musen AOC GM500. Musens ydre form er helt symmetrisk, og det gælder også placeringen af knapperne. Det er sjældent, at vi ser den slags, men der er faktisk knapper til tommelfingrene på begge sider, så musen kan bruges lige let med både højre og venstre hånd.

De to primære knapper måtte godt yde lidt ekstra modstand, så du ikke kommer til at aktivere dem ved at hvile fingrene lidt for tungt på musen, men ellers er alt, som det bør være, og musen er generelt godt skruet sammen.

AOC har et udmærket program til Windows, så du kan tildele funktioner til musens otte knapper. Du kan også ændre indstillingerne for lyset i musen, og alle mulighederne præsenteres meget overskueligt på en håndfuld faneblade i programmet. Der er et billede af en højre- og venstrehånd på programmets hovedside, så du med et enkelt klik kan spejlvende alle musens funktioner. Det er ret smart, hvis I er en højre- og venstrehåndet, der deles om computeren.

Musen sluttes til pc’en med et langt stofbelagt USB-kabel, og den er klar til brug i samme sekund, du har sat stikket i.


+ Fin til både højre og venstre hånd

+ Dejlig lav pris

– Primære knapper er lidt for lette at aktivere

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Det bliver ikke meget bedre til prisen end denne mus, der kan bruges med både højre og venstre hånd.

Specifikationer

Mærke
AOC
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
8
Kabellængde
1,8 m
Mål
12,7 x 7,4 x 4 cm
Vægt
145 g
Sensor
5000 DPI