Test af ACER Predator Cestus 500

ACER Predator Cestus 500 (PMW730)

En mus med ekstremt mange indstillingsmuligheder

af Peter Skjovbjerg Jensen #Mus #Acer
8.7

Acers nye mus, Predator Cestus 500, har et futuristisk design med skarpe kanter og farvet lys, der alt efter behag kan styres og ændres fra musens styreprogram på computeren.

Det, der får musen til at skille sig ud, er, at du kan indstille utroligt mange dele af den, så den bliver helt, som du vil have den.

Musen kan bruges med enten højre eller venstre hånd og har derfor knapper på begge sider. På siden kan du selv vælge om du vil have en fingerstøtte eller bare en normal flade. Disse dele sidder fast med magnet og kan derfor nemt skiftes – men de sidder godt fast alligevel. Under musen findes to knapper, som du kan bruge til at bestemme, hvor følsomme højre- og venstrekliksknapperne er – altså hvor hårdt, du skal trykke, før musen registrerer klikket. Under musehjulet sidder en DPI-knap, der bestemmer følsomheden i musen. Her har den som standard syv forskellige profiler, der går fra helt langsom til fuldstændigt ustyrligt hurtig. Alle disse indstillinger gør musen utroligt nem at få til at passe til lige præcis dit behov.

Det skal dog nævnes, at Cestus 500 ikke er en særligt stor mus. For mig virkede musen en tand for lille. Dette kommer dog helt an på, hvordan du selv griber musen, og hvor store dine hænder er. Derfor anbefaler jeg, at du prøver musen af i en butik, før du investerer i den.


+ Mange fysiske indstillinger

+ Knapfølsomhed kan indstilles

– Ikke til store hænder

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

ACER Predator Cestus 500 er en fantastisk mus for dig, der ønsker dig mange indstillingsmuligheder. Musen er dog lidt lille, så prøv den, før du køber den.

Specifikationer

Mærke
Acer
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
8
Kabellængde
1,8 m
Mål
40 x 96 x 124 mm
Sensor
Optisk, 7200 dpi