Sony BDP-S6700

Blu-ray-afspiller med opskalering til 4K og indbyggede apps som fx Netflix.

af Henning Dadkhah Rasmussen #Medieafspiller #Sony
7.1

Det er ikke kun din smartphone, som kan hente apps og give ekstra funktioner. Det gælder i dag alt fra routere over fjernsyn og til medieafspillere. Sonys nye Blu-ray-afspiller BDP-S6700 har således en række indbyggede apps fra fabrikken, men de fleste er desværre amerikanske. For danske kunder er her dog Netflix, som endda kan startes med en særlig Netflix-knap på fjernbetjeningen, Blockbuster, hvor du kan leje film og YouTube. Og så er det muligt at finde ekstra apps i norske Operas indbyggede app-butik.

 

Man skal snarere se S6700 som en Blu-ray-afspiller, og have behov for at afspille fysiske diske, og så betragte Netflix og de andre apps som gode ekstrafunktioner. For har du allerede en anden medieafspiller til fx Netflix, finder du ikke nogen ekstrafunktioner med Sonys afspiller. Det er heller ikke muligt at bruge HBO Nordic, ligesom du fx kan med et Apple tv. Til gengæld kan S6700 opskalere dine Blu-ray-film i Full HD til 4K – praktisk, hvis dit nye fjernsyn virker med denne høje opløsning. Der er også et USB-stik på fronten, så du kan afspille film fra USB-nøgler, ligesom du frit kan vælge at tilslutte den til kablet eller trådløst internet.

 

Som Blu-ray-afspiller får du en god afspiller til prisen – til afspilning af streamingtjenester som Netflix får du mere for pengene med fx et Apple tv.

Find den billigste pris her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Udmærket Blu-ray-afspiller, der endda fylder lidt på hylden. Men den har et skrabet app-sortiment.

Specifikationer

Mærke
Sony
Type
Blu-ray-afspiller
Tilslutninger
HDMI, Coaxial audio, USB, Ethernet
Formater
Blu-ray, dvd
Netværkstyper
LAN + WIFI
Fjernbetjening
Medfølger
Vægt
0,9 kilogram
Mål
25,5 x 3,9 x 19,2 cm