Bøjlen er nem at klemme fast på skærmen.

Trust Trino HD

Trust Trino HD gør dig klar til videosamtaler på pc'en, uden at du behøver at bruge en formue.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Trust
7.3

Trust Trino HD gør din stationære pc klar til videosamtaler på få minutter. Det lille webcam klipses fast øverst på skærmen og et USB-kabel sættes i din pc, så er du stort set færdig med den nødvendige opsætning. Bøjlen, der holder kameraet fast er fleksibel og lang, så den burde fungere på alle fladskærme.

Kameraet optager i 720p. Det er ikke nogen svimlende høj opløsning, men så længe du ikke blæser billedet op i fuld størrelse på en 27 tommer skærm, så står det skarpt og flot. Trino HD klarer sig helt klart bedst under gode lysforhold. Hvis du derimod sætter dig med ryggen mod et solbeskinnet vindue, har Trino HD svært ved at regulere lyset, og dit ansigt bliver meget mørkt. Det har vi set bedre i lidt dyrere web-kameraer.

Lyden er udmærket og går klart igennem i videosamtaler. Faktisk var både lyd og billede bedre end det indbyggede webcam og mikrofon i vores bærbare test-pc.

Trino HD er en billig løsning, hvis du bare skal have lyd og billede på en videosnak i ny og næ, men hvis du er lidt kræsen, vil du komme langt, hvis du bruger et par hundrede kroner mere.


+ Billigt

+ God monteringsbøjle

– Billedkvaliteten er ikke helt i top

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Trust Trino HD gør dig klar til videosamtaler på pc'en, uden at du behøver at bruge en formue.

Specifikationer

Mærke
Trust
Type
Webcam
Opløsning
1280 x 720
Zoom
Kun digitalt
Tilslutning
USB
Mål
8,1 x 7,0 x 6,2 cm
Vægt
88 gram