Holderen kan klappes helt sammen, så du kan stille kameraet på bordet.

Sandberg Streamer USB Webcam Pro

Sandberg-kamaeraet har indbygget lys, men hvis du ikke har brug for det, kan du få lige så god billedkvalitet i firmaets billigere kameraer.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Sandberg
7.5

Streamer USB Webcam Pro er et helt lille videostudie i sig selv. Kameraet har nemlig sit eget indbyggede kameralys, der udsendes fra en hvid ring rundt om linsen.

Lyset kan indstilles i tre styrketrin blot ved at røre ved ringen. Belysningen er ganske vist ikke så kraftigt, at det gør en forskel, hvis du sidder i et rum, der i forvejen er oplyst, men hvis du sidder i halvmørke, så bliver dit ansigt i det mindste synligt.

Billedkvaliteten er generelt fin, men du kan få et lige så godt billede fra Sandbergs lidt billigere webkameraer uden indbygget lys.

Der er en brugbar autofokus i kameraet, selv om den ikke er særlig hurtig. Vi holdt vores testark til kameraer op foran linsen, og der gik lige 3-4 sekunder, før der var stillet helt skarpt på papiret.

Monteringen af kameraet er meget nem. Klipsen, der holder kameraet fast, passer til både tynde og tykke skærme, og der er forbindelse til Streamer USB Webcam Pro, så snart du har sat USB-stikket i. USB-kablet passer fint i længden, hvis du vil bruge kameraet med din bærbare pc, men hvis du har en stationær pc stående på gulvet under skrivebordet, er kablet så kort, at du nok får brug for en forlængerledning.


+ Indbygget lys

+ Fin billedkvalitet

– Lidt langsom autofokus

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sandberg-kamaeraet har indbygget lys, men hvis du ikke har brug for det, kan du få lige så god billedkvalitet i firmaets billigere kameraer.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Type
Webkamera
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutning
USB
Mål
14 x 12 x 5,5 cm
Vægt
250 gram