Der er indbygget højtalere på begge sider af kameralinsen.

Poly Studio P15

Poly Studio P15 er noget af det ypperste inden for webkameraer. Både kamera, højtalere og mikrofon er i topklasse.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Poly
10.0

Prisen er høj, men hvis du vil have sublim kvalitet på dine videosamtaler, får du altså også fuld valuta for pengene med luksuswebkameraet Poly Studio P15.

Linsen er meget større end i billigere webcams, og kameraet giver et virkelig flot og skarpt billede.

Studio P15 har automatisk centrering. Det betyder, at kameraet holder øje med, hvor du befinder dig i billedet og sørger for, at du befinder dig i midten hele tiden. Det zoomer endda ind på dig, hvis du går baglæns væk fra kameraet. Hvis du bevæger dig hurtigt, tager det lige et øjeblik, før kameraet følger med, men funktionen virker helt, som den skal.

Kameraet er monteret midt i et sæt udmærkede højtalere. Højtalernes størrelse betyder, at webkameraet er lidt for stort og klodset til at have siddende på en bærbar pc, men på skærmen til en stationær computer er det helt perfekt. Det medfølgende kabel er 130 cm, så det burde kunne nå, selv hvis du har computeren stående på gulvet og skærmen på bordet.

Lydoptagelsen er lige så god som billedet. Der er fin støjreduktion af baggrundslyde, så man stort set ikke kan høre i den anden ende, hvis der er nogen, der larmer et andet sted i rummet under videosamtalen.

Det er betryggende, at du kan blokere for kameraet med en mekanisk lukker ved at dreje på ringen rundt om linsen. Så er du sikker på, at andre ikke kan se med, når du ikke selv bruger Poly Studio P15.


+ Flot lyd og billede

+ God støjreduktion

+ Holder dig midt i billedet

– Høj pris

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Poly Studio P15 er noget af det ypperste inden for webkameraer. Både kamera, højtalere og mikrofon er i topklasse.

Specifikationer

Mærke
Poly
Type
Webkamera
Opløsning
Ultra HD (4K)
Zoom
Ja
Tilslutning
USB
Mål
42,5 x 6,5 x 7,8 cm