Bare stil The Meeting Owl Pro midt på bordet, så sørger den for at alle er med i samtalen.

The Meeting Owl Pro

The Meeting Owl Pro gør videosamtaler mere dynamiske og knapt så søvndyssende, men det er et vanvittig dyrt webkamera.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Owl Labs
7.8

Meeting Owl Pro er et fantastisk webkamera, hvis I er flere i rummet, der deltager i samme videosamtale. Prisen gør det dog desværre lidt uinteressant for de fleste.

Det er ingen sag at få Meeting Owl Pro til at virke. Kameraet skal blot sluttes til en ledig USB-port på pc’en og have noget strøm fra en stikkontakt. De nødvendige drivere bliver automatisk installeret, og du er klar til videosamtaler i løbet af et par minutter.

Meeting Owl Pro minder om en Bluetooth-højtaler, men når du tænder kameraet og kobler det sammen med et videochat-program som Google Meet eller Microsoft Teams, så lyser to store ringe op som øjne, og hele apparatet kommer med lidt god vilje til at ligne en ugle.

Det specielle ved Meeting Owl Pro er kameraet på toppen, der filmer hele vejen rundt. Når du går i gang med din videosamtale, får du et billede, der er delt op i flere mindre dele. Øverst ser du et 360 graders fiskeøjepanorama af hele rummet. Herunder er der nærbilleder af den eller dem, der taler.

Meeting Owl Pro lytter efter og sørger selv for at klippe samtalen sammen, mens den er i gang, så samtalepartneren i den anden ende hele tiden kan se dem, der siger noget. Kameraet klipper næsten øjeblikkeligt, når du begynder at sige noget, og det giver din videooptagelse et professionelt og poleret look.

Det virker på den anden side, som om der er sparet hist og her i produktionen af selve “uglen”, og det kan jo være lidt svært at forstå til den høje pris. Der er fx knapper, der ikke flugter helt med kanterne omkring dem, og en lidt sjusket påsat stofbeklædning på højtaleren.

Forhåbentlig er denne type webkamera en forsmag på, hvad vi kan vente os. Vi glæder os til, at teknologien bliver billigere, så den kan nå en lidt bredere brugerskare.


+ Vellykket klippefunktion

+ Fiskeøjeudsyn til hele rummet

– Ekstremt dyrt

– Billig konstruktion

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

The Meeting Owl Pro gør videosamtaler mere dynamiske og knapt så søvndyssende, men det er et vanvittig dyrt webkamera.

Specifikationer

Mærke
Owl Labs
Type
Webcam
Opløsning
1080p
Tilslutning
Micro-USB