Der medfølger et langt kabel, så du kan installere kameraet ved at trække kablet rundt langs forrudens kant.

Osram ROADsight 30

Osram-kameraet har egentlig god billedkvalitet, men det er besværligt at se optagelserne igennem i den tilhørende app.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Osram
7.1

Osram ROADsight 30 er en billig løsning, hvis du vil se, om et dashcam i bilens forrude er noget for dig, men ikke har lyst til at investere i en af de dyre modeller.

Kameraet sættes op ved hjælp af dobbeltklæbende tape i bunden af foden. Det sidder ekstremt godt fast – faktisk har vi ikke helt fundet ud af, hvordan vi får fjernet foden fra vores testbil, nu hvor testen er overstået. Det problem er værd at tage med i overvejelserne, hvis du vil have et dashcam, som du nemt kan flytte til fx en udlejningsbil, når du er på ferie. Når du forlader din bil, kan ROADsight 30 heldigvis klikkes af fodens magnetiske holder med et snuptag, så kun foden sidder tilbage i forruden.

Billedkvaliteten er god, og kameraet optager automatisk, når du begynder at køre. Der er en indbygget parkeringssensor, så kameraet også begynder at optage, hvis det opfanger noget, det vurderer som en påkørsel, når bilen holder stille.

Aftenoptagelserne var generelt udmærkede, men det var tit meget svært at tyde nummerplader på andre biler, når vi så optagelserne igennem senere. App’en til din telefon er ikke særlig intuitiv, så det er næsten lige så nemt at se optagelserne igennem direkte på kameraets 2 tommer store skærm.


+ God billedkvalitet

– Utydelige nummerplader i mørke

– Besværlig app

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Osram-kameraet har egentlig god billedkvalitet, men det er besværligt at se optagelserne igennem i den tilhørende app.

Specifikationer

Mærke
Osram
Type
Dashcam
Opløsning
1080p
Korttype
MicroSD
Tilslutning
Mini-USB
Skærmstørrelse
2"