Kameraet kan både dreje rundt på foden og tilte op og ned.

Obsbot Tiny 2

Obsbot Tiny 2 er pakket med gode funktioner, som er med til at give videosamtalerne et professionelt look.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Obsbot
9.2

Det er svært at forstå, hvordan det er lykkedes at pakke så mange funktioner ind i et webkamera så kompakt som Obsbot Tiny 2.

Det lille kamera skal bare kobles til din pc med et USB-kabel, men hvis du vil have fuldt udbytte af kameraet er du nødt til også at installere det tilhørende Windows-program. Kameraet er nemlig ikke så meget værd uden programmet, hvor du kan indstille blandt andet, hvor vid en vinkel, der skal filmes i.

LED-lys på forsiden viser kameraets status, så du ikke er i tvivl om, hvornår det optager. Der sidder små motorer i foden, så kameraet hurtigt kan dreje og vippe op og ned. Du skal bare trykke på en knap i Obsbot-programmet eller give kameraet den mundtlige ordre “track me”, hvorefter det automatisk sørger for at holde dig midt i billedet, når du bevæger dig rundt i rummet. Vores yndlingsmetode til at betjene kameraet er håndbevægelser, hvor du fx kan zoom ind og ud ved hjælp af et simpelt tegnsprog.

Billedkvaliteten er fremragende. Optagelserne er i 4K-opløsning og har en flot skarphed og realistiske farver. Tiny 2 er også hurtig til at omstille sig, hvis du ændrer lysforholdene ved fx at åbne et gardin eller tænde en lampe.

Lyden fra kameraets mikrofon betydeligt bedre end i en typisk bærbar pc. Den indbyggede støjreduktion er meget effektiv til at fjerne rumklang, hvis du sidder i et sparsomt møbleret lokale uden gulvtæppe. Vi foretrak dog den midterste indstilling, for den stærkeste støjreduktion havde en tendens til at forvrænge stemmer en smule.

Der medfølger en lille transportæske, så du kan tage kameraet med dig og bruge det med din bærbare pc.


+ Følger dig automatisk

+ God billedkvalitet

– Lidt for ivrig støjreduktion

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Obsbot Tiny 2 er pakket med gode funktioner, som er med til at give videosamtalerne et professionelt look.

Specifikationer

Mærke
Obsbot
Type
Webkamera
Tilslutning
USB-kabel
Video
3840 x 2160 pixels, 30 FPS
Mål
6,2 x 4,7 x 4,4 cm
Vægt
143 g