Det lille hvide lys viser, at kameraet optager.

Logitech Streamcam

For en forholdvis beskeden pris får du her et webkamera med god billedkvalitet og mange muligheder.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Logitech
9.2

Logitech Streamcam løfter dine videosamtaler op over den gennemsnitlige billedkvalitet i en bærbar pc’s webkamera.

Der er gjort lidt ekstra ud af designet i kameraet, hvor linsen er omgivet af gråt stof. Når kameraet er aktiveret, lyser en lille diode inde bag stoffet, så du ved, at du er “på”.

Kameraet er hurtigt sat op. Det tager kun et par sekunder at få den praktiske fod til at holde fast i kanten af skærmen, og så skal kameraets USB-kabel bare i pc’en. Hvis du hellere vil sætte kameraet op på en trefod, medfølger der også en en holder til kameraet med gevind.

Billedet står skarpt i Full HD-opløsning, og farverne er naturtro. Kameraets kompenserer flot for skarpt lys fra fx et vindue i billedet, og sørger for, at man stadig kan se det vigtigste: dig. Det er kun ved optagelserne i mørke omgivelser, at der kommer en smule støj i billedet.

Programmet Logitech Capture giver kameraet en masse ekstrafunktioner. Her kan du fx indstille billedet, så det bliver, som du vil have det. Du kan også indstille kameraet til at følge dig, hvis du bevæger dig rundt i rummet. Det giver en flot effekt, hvor det nærmest virker, som om du har hyret en kameramand til at stå for optagelsen.


+ Flotte videobilleder

+ Godt program

+ Nem opsætning

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

For en forholdvis beskeden pris får du her et webkamera med god billedkvalitet og mange muligheder.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Type
Webcam
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutning
USB