Der sidder mikrofoner på begge sider af kameralinsen, så du får en fin stereoeffekt.

Logitech C930e Webcam

Logitech C930e leverer flotte videooptagelser til dine videosamtaler, og den brede synsvinkel sørger for, at du får det hele med.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Logitech
9.1

Du er klar til videosamtaler på få minutter med Logitechs webkamera, C930e. Kameraet skal bare sluttes til en ledig USB-port, og så installeres de nødvendige drivere af sig selv.

Vi åbnede straks Google Meet og satte en videosamtale i gang med en anden pc i huset. Videokvaliteten fra C930e viste at være blandt de bedste fra Logitechs ret omfattende udvalg af webkameraer.

De billigste webkameraer fra både Logitech og andre producenter har en tendens til at levere billeder, hvor farverne virker lidt udvaskede, og billedet har det samme lidt flade look som fra en gammel mobiltelefon. Sådan er det ikke med C930e. Farverne er livlige, og billedet står skarpt og velbelyst i Full HD-opløsning. I lav belysning er der bemærkelsesværdigt lidt støj i billedet.

Kameraets synsvinkel på 90 grader fanger et passende område foran computeren, og den indbyggede autofokus er hurtig til at stille skarpt på dig, når du sidder foran linsen – også hvis du pludselig læner dig frem mod kameraet. Hvis du alligevel har brug for at få mere med i billedet, kan C930e tages ned fra toppen af din skærm og monteres på et bordstativ ved hjælp af et lille skruegevind i bunden af kameraet.

Lyden er klar, men også lidt til den skarpe side. Hvis rummet har nøgne vægge kan rumklangen godt virke for voldsom.


+ Flot billede

+ Bred synsvinkel

– Lidt skarp lyd

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Logitech C930e leverer flotte videooptagelser til dine videosamtaler, og den brede synsvinkel sørger for, at du får det hele med.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Type
Webcam
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Zoom
4x digital zoom
Tilslutning
USB
Video
1080p
Mål
9,4 x 7,1 x 4,3 cm
Vægt
162 gram