Den brede skydeknap på toppen kan lukke for linsen, når du ikke bruger kameraet.

Logitech C925e

Logitechs webkamera giver et godt billede, hvis du sørger for, at rummet er velbelyst.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Logitech
7.1

Uanset om du har brug for et godt webcam til din stationære pc, eller du vil løfte billedkvaliteten i videosamtaler på din bærbare computer, så klarer Logitech C925e opgaven.

Kameraet giver et flot billede, hvis rummet, du sidder i, er godt belyst. Det har en virkelig effektiv autofokus, så du altid står skarpt i billedet. C925e er der imod ikke så god til at kompensere for lav belysning.

Vi brugte C925e sammen med Google Meet og Microsoft Teams på både en stationær pc og en HP-bærbar med et temmelig elendigt indbygget webcam. I begge tilfælde gav C925e et godt billede, men vi havde problemer med, at lyden var ret lav, selv om vi skruede helt op for kameraets indbyggede mikrofon. Vi endte derfor med at bruge en ekstern mikrofon for at få tilstrækkelig lydstyrke.

På toppen af kameraet sidder en lille skydeknap, der kan trække en klap hen foran linsen, så du er sikker på, at ingen kigger med, når du ikke bruger kameraet. Klappen er lysere end resten af kameraet, så det er nemt at se, når der er lukket for linsen.

Logitech C925e sidder på en praktisk fod, som vi kender fra andre af Logitechs webkameraer. Foden kan foldes ud, så den kan gribe fat i kanten af din skærm, eller du kan stille den direkte på bordet ved siden af skærmen. I bunden af foden sidder et gevind, så du kan sætte kameraet fast på stativ og få lige præcis den vinkel, du vil have på motivet.


+ Godt billede

+ Alsidig fod

+ Klap for linsen

– Lav lyd

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Logitechs webkamera giver et godt billede, hvis du sørger for, at rummet er velbelyst.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Type
Webkamera
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Zoom
1,2x digital zoom
Tilslutning
USB-kabel
Mål
12,6 x 7,3 x 4,5 cm
Vægt
170 gram
Andet
Kabellængde: 1,83 meter