Kameraets holder kan foldes helt sammen og skrues på det medfølgende stativ.

Logitech C922 Pro HD Stream Webcam

Logitechs kamera er så godt, at det er begrænset, hvor meget bedre det bliver, hvis du vælger at købe et dyrere webcam.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Logitech
9.0

I Logitechs brede udvalg af webkameraer ligger C922 Pro HD i midten af feltet – både hvad angår pris og kvalitet.

Billedet står meget skarpt i videosamtaler i fx Skype og Google Hangouts, og selv om kameraet kan optage i Full HD med 1080 vandrette linjer af pixels i billedet, så foretrak vi faktisk indstillingen, hvor billedet “kun” bestod af 720 linjer. Samtalepartneren kunne ikke se forskel på skarpheden, og strømmen af videobilleder var mere flydende. Faktisk kan C922 optage 60 billeder i sekundet i den lidt lavere opløsning.

Farverne er naturtro, og C922 er god til at kompensere for dårlige lysforhold. Vi fik brugbare optagelser i både lav belysning og i forholdsvis kraftigt modlys fra et vindue.

Lydkvaliteten er virkelig god takket være to mikrofoner, der dækker et bredt område foran kameraet, og giver en fin stereolyd. Det lykkedes os at klemme en familie på fem personer ind foran kameraets 78 grader brede synsvinkel, og der var ingen problemer med at høre, hvad personerne på de to yderfløje sagde. Det har ellers tidligere været et problem, når vi blot har benyttet den lille, indbyggede mikrofon i den bærbare pc.

En lille praktisk klips holder godt fast på toppen af skærmen, og det er nemt at sætte kameraet op og tage det ned igen. Som en ekstra lille bonus er der et hul under klipsen, som passer til kamerastativer. Vi satte C922 op på det lille bordstativ, der følger med i æsken til kameraet, og vi fik, om ikke en bedre, så i hvert fald en anden vinkel på billedet.


+ God billedkvalitet

+ Optager lyd i et bredt felt

+ Praktisk klips

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Logitechs kamera er så godt, at det er begrænset, hvor meget bedre det bliver, hvis du vælger at købe et dyrere webcam.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Type
Webcam
Tilslutning
USB
Video
1080p
Mål
9,5 x 7,1 4,4 cm
Vægt
162 gram