Pladen nederst på foden klæber sig fast bag på din skærm.

Logitech Brio 505

Brio 505 giver et velbelyst billede til videosamtaler, men det kan være svært at holderen til at sidde ordentligt fast.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Logitech
7.7

Logitech-kameraet Brio 505 giver en fin billedkvalitet til dine videosamtaler, men foden til kameraet virker ikke så gennemtænkt.

I Logitechs indstillingsprogram til Windows er der et stort udvalg af indstilinger af lyden og især af billedet. Du kan blandt andet zoome ind og ud og ændre på lyset i billedet. Det er også her, du kan få kameraet til af følge dig, når du bevæger dig foran linsen. Hvis du fx ranker ryggen og kommer til at sidde højere i forhold til kameraet, så sørger det selv for at holde dit ansigt i midten af billedet. For din samtalepartner ser det nærmest ud, som om kameraet styres af en kameramand.

Brio 505 er god til at kompensere for vanskelige lysforhold. Vi satte os i et mørkt rum, så ansigtet kun var belyst af lyset fra computerskærmen, og Logitech-kameraet gav alligevel et udmærket billede uden alt for meget støj. Der var heller ingen problemer, da vi placerede os med ryggen til et vindue med fuldt dagslys. Brio 505 kompenserede fint, og sørgede for at man stadig kunne se ansigtet.

Den lille fod, der holder Brio 505 på din skærm, griber ikke så godt fast i skærmkanten. Derfor har den en lille dobbeltklæbende pude, som du kan klistre fast bag på skærmen. Det gør det dog svært at bruge kameraet på en bærbar pc, som du har tænkt dig at transportere rundt. Vi havde også problemer med at få kameraet til at sidde fast på en skærm til en stationær pc. Nogle små vandrette riller bag på skærmen gjorde det svært at få foden til at klistre ordentligt fast.

Når du ikke bruger webkameraet, kan du lukke fuldstændig for, at andre kan se dig. Du skal blot dreje på et hjul i enden af det cylinderformede kamera, og du er ikke i tvivl om, at der er lukket, for der går en fysisk klap ned foran linsen.


+ Kameraet holder dig midten af billedet

+ Nem fysisk spærring af linsen

– Dårlig fod

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Brio 505 giver et velbelyst billede til videosamtaler, men det kan være svært at holderen til at sidde ordentligt fast.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Type
Webkamera
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutning
1.5 meter USB-kabel
Mål
11 x 3,15 x 3,15 cm