Kameraet er nemt at klipse fast på skærmen.

Logitech Brio 4K Pro

Et godt og fremtidssikret web-kamera.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Logitech
9.5

Logitech Brio 4K Pro er et web-kamera i topklasse. Du skal bare lige klipse kameraet fast på toppen af skærmen, sætte kablet i en USB-port på pc’en, og så er du kørende.

Kameraet har så høj en opløsing, at det er de færreste skærme i dag, der kan følge med: 4K er over otte millioner pxiels. Det er fire gange  så mange pixels som Full HD, som stadig er opløsningen i mange skærme. Du er altså fremtidssikret i nogle år her. Fordelen ved den høje opløsning er også, at du så kan zoome ind på motivet (dig) uden at det kan ses billedkvaliteten hos modtageren. Du skal også være indstillet på, at det kræver noget båndbredde.

Vi testede kameraet på 20 Mbit-forbindelse, og der var ind i mellem knas med forbindelsen under en samtale i Google Hangouts. Vi forsøgte også at sidde tre personer foran kameraet, og her var det en stor fordel, at kameraet kan fange 90 grader foran sig, så alle kom med på billedet. Kameraet kompenserede selv for modlys, så motivet var velbelyst, selv når vi havde et vindue i baggrunden.


+ Smukt billede i høj opløsning

+ Bredt synsfelt

– Kræver god forbindelse

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Et godt og fremtidssikret web-kamera.

Specifikationer

Mærke
Logitech