Kameraet er meget diskret, når det er monteret på toppen af skærmen.

Jabra PanaCast 20

Panacast 20 giver dig fantastisk billedkvalitet – også under besværlige lysforhold.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Jabra
9.4

PanaCast 20 giver en flot billedkvalitet i dine videosamtaler. Som man kan forvente af et webkamera i denne prisklasse, står billedet virkelig skarpt og flot, men det er kameraets evne til at tilpasse sig alle lysforhold, der virkelig får det til at skille sig ud.

Vi slukkede lyset i rummet, og selv i halvmørke kunne man tydeligt se ansigtstræk. Kameraet kompenserer også utroligt godt for store lysforskelle i billedet. Selv om vi satte os med ryggen til et sydvendt vindue i stærk solskin, lykkedes det PanaCast 20 at undgå, at ansigtet kom til at ligge hen i mørke.

Kameraet er lille og diskret, og det er nemt at klipse fast på både bærbare pc’er og store computerskærme. Det kan også skrues op på et stativ takket være et gevind i bunden af foden.

Den indbyggede mikrofon er ikke på niveau med en selvstændig USB-mikrofon, men lyden var i hvert fald klarere og bedre end fra den indbyggede mikrofon i vores bærbare test-pc.

Kameraets mest interessante funktion er den intelligente zoom, som sørger for, at du altid er midt i billedet. Hvis du flytter dig ud til siden, følger billedet automatisk med dig. Kameraet står helt stille, når det følger dig, for funktionen virker ved hjælp af digital zoom, hvor PanaCast 20 beskærer billedet, og forstørrer den del af billedet, du befinder dig. Det betyder lavere opløsning i billedet, men da udgangspunktet er 4K-opløsning, kan du uden problemer bevæge dig et par meter væk fra kameraet, uden at man se en forskel i billedkvaliteten.


+ Flot billede

+ Automatisk zoom

– Lyden kunne være bedre

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Panacast 20 giver dig fantastisk billedkvalitet – også under besværlige lysforhold.

Specifikationer

Mærke
Jabra
Type
Webcam
Opløsning
3840 x 2160 @ 30 FPS
Zoom
AI digital zoom
Tilslutning
USB
Mål
8,0 x 4,4 x 2,5 cm
Vægt
136 g