Betjeningen af Insta360 X3 er nem. Alle knapper er store og tydeligt markerede.

Insta360 X3

Insta360 X3 optager flotte 3D-videoer og -fotos, som du nemt kan redigere i den tilhørende app.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Insta360
8.9

Insta360 X3 er et lille kamera, der giver dig imponerende 3D-videoer eller fotos ved hjælp af to linser placeret på hver sin side.

Der er kun en lille håndfuld knapper på kameraet, og det er ingen sag at betjene det. På den side, der vender mod dig selv, sidder udløserknappen samt en knap, der skifter mellem de to linser eller slår dem begge til på samme tid. Over knapperne findes en god, lille farveskærm, som kan vise optagelser fra begge linser.

Der er et bredt udvalg af indstillinger, så du fx kan tage timelapse-videoer af stjernehimlen eller lave spektakulære slow motion-videoer. Videoer kan være op til 5760 x 2880 pixels med 30 billeder i sekundet, og fotos er helt op til 72 megapixels.

Du kan bruge Insta360’s app til din telefon til at se gennem kameraets linser og starte en optagelse med et tryk på skærmen. Det er faktisk den nemmeste måde at få adgang til kameraets funktioner, og du kan også redigere dine videoer i app’en. Det fungerer ret godt, for der er mange automatiske redigeringsmuligheder, hvor du blot vælger et tema, og så klarer app’en resten.

Batteriet, hukommelseskortet og USB-C-udgangen sidder gemt nogle små, tætte låger langs kanten af kameraet, og du kan uden problemer tage Insta360 X3 med i swimmingpoolen. Kameraet føles lige så massiv som en sten, og det virker til at kunne klare lidt af hvert. De to store linser er derimod helt ubeskyttede, så det er godt, at der følger en blød neoprenpose med, som du kan bruge til opbevaring og transport af kameraet.

Der sidder et skruegevind i bunden, så du kan sætte kameraet på et stativ eller en selfiepind. Hvis du vælger det sidste kan kameraet gøre pinden usynlig, så man nærmest får indtrykket af, at kameraet flyver foran dig. Vi fik nu også nogle utroligt flotte videoer ud af blot at holde kameraet i hånden.

Den færdige video kan lægges ud på YouTube, så du kan dele den med andre. Du kan også lægge et 3D-fotos ud på din Facebook-profil eller dele billedet via Google Photos, så andre kan udforske billedet med musen.


+ Masser af sjove muligheder

+ Flotte optagelser

– Linserne er ubeskyttede

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Insta360 X3 optager flotte 3D-videoer og -fotos, som du nemt kan redigere i den tilhørende app.

Specifikationer

Mærke
Insta360
Type
360-graders kamera
Opløsning
72 MP
Korttype
microSD
Tilslutning
USB-C
Video
Op til 5760 x 2880 pixels med 30 billeder i sekundet
Blitztype
Ingen
Skærmstørrelse
2,3"
Mål
11,4 x 4,6 x 3,3 cm
Vægt
180 g