Den lysende ring om foden bruges blandt andet til at vise, om kameraet optager.

Insta360 Link

Insta360 Link er et helt tv-studie proppet ned i et lille webkamera med flot billedkvalitet.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Insta360
9.6

Insta360 Link er et af de bedste webkameraer, vi har prøvet. Udover at billede og lyd er i topkvalitet, er kameraet også fyldt med mange funktioner, der hurtigt kommer til at føles uundværlige.

Kameraet er monteret på en gimbal, som er en lille fod, der kan drejes om flere akser, så kameraet kan pege i alle retninger. Du kan styre kameraets opførsel i det gode, tilhørende Windows-program, hvor alle indstillingerne er nemt tilgængelige. Du kan endda gemme et sæt indstillinger i en profil, så du hurtigt kan skifte indstillinger, mens du sidder midt i en videosamtale.

Du behøver faktisk ikke engang åbne indstillingerne for at ændre på de vigtigste funktioner: Kameraet opfatter forskellige håndsignaler, så du fx ved at holde en flad hånd i vejret kan tænde og slukke for den funktion, der automatisk holder dit ansigt i midten af billedet. Du kan også få kameraet til at kigge ned på bordet foran skærmen og vende billedet om, så din samtalepartner kan se det stykke papir, du sidder med. Det føles nærmest som at styre sit helt eget lille tv-studie, og resultatet er videooptagelser med et nærmest professionelt udtryk.

Farverne i optagelserne er som udgangspunkt neutrale, og billedet står utrolig skarpt i 4K. Den høje opløsning betyder også, at kameraet kan forstørre et udsnit af billedet og på den måde zoome ind på dig, hvis du bevæger dig væk fra det.

Kameraets fod griber fat i toppen af de fleste skærmtyper, men den kan også klappes sammen til en lille klods, så kameraet kan stå på bordet. På undersiden er der et gevind, så du også kan skrue Insta360 op på et kamerastativ.

Når du ikke bruger kameraet, sørger det selv for at pege linsen direkte nedad, så du er sikker på, at ingen kan se med, når du ikke er klar over det.


+ Fantastisk billedkvalitet

+ Skift indstillingerne med et håndsignal

+ Holder automatisk dit ansigt i billedet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Insta360 Link er et helt tv-studie proppet ned i et lille webkamera med flot billedkvalitet.

Specifikationer

Mærke
Insta360
Type
Webkamera
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Zoom
Digital zoom
Tilslutning
USB
Mål
6,3 × 3,5 × 4,5 cm