Gummiklappen kan hurtigt lukke for linsen, hvis du vil have lidt privatliv.

Creative Live! Cam Sync V3

Creative Live! Sync V3 giver dig flotte videobilleder til fx en samtale i Google Meet.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Creative
8.3

Creative Live! Sync V3 giver flotte videobilleder til dine samtaler på videosnak-tjenester som Microsoft Teams eller Google Meet.

Der følger en lille manual med, som er oversat til dansk, men den er skrevet med bittesmå, lysegrå bogstaver på en hvid baggrund, så vi måtte finde en lup frem for at tyde skriften. Kameraet er nu heldigvis så nemt at sætte op og indstille, at vi egentlig ikke behøvede hjælp undervejs.

Kameraet skal bare sluttes til USB-porten, så foregår resten af sig selv. Når du så åbner fx Google Meet i din browser, vises billedet fra kameraet, og du er klar til videosnak.

Vi erstattede det indbyggede webcamera i en billig HP-bærbar med Creatives kamera, og der var en verden til forskel. Det var ikke bare skarpheden, der blev bedre som følge af den højere opløsning. Farverne var også mere livlige, og billedet havde generelt en bedre dybde end det, som det indbyggede kamera leverede. Til den forholdsvis lave pris er det værd at overveje at bruge Creative-kameraet i stedet for det indbyggede i din bærbare, hvis du er lidt utilfreds med billedkvaliteten.

Creative Live! Sync V3 er monteret på en lille fod, som nemt klikkes fast på toppen af din skærm. Foden har også et gevind, så du kan skrue kameraet fast på en trefod på bordet for at få en bedre placering.

Hvis du er bekymret for dit privatliv kan du bruge den lille gummiklap, der sidder forrest på kameraet. Den kan klikkes på plads foran linsen, så du kan være sikker på, at der er 100 procent lukket for kameraet.


+ Nem opsætning

+ Godt billede til prisen

– Nærmest ulæselig manual

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Creative Live! Sync V3 giver dig flotte videobilleder til fx en samtale i Google Meet.

Specifikationer

Mærke
Creative
Type
Webcam
Opløsning
2560 x 1440 pixels
Tilslutning
USB
Mål
8,2 x 5,8 x 5,3 cm
Vægt
96 g