Klappen er fastmonteret, og hænger under linsen, når du ikke har sat den på plads.

Creative LIVE! Cam Sync 1080p V2

Prisen er perfekt, og så kan man godt leve med de småting, der ikke er helt i top.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Creative
7.5

Det er nemt at komme i gang med videosnak på pc’en med Creatives nye webkamera.

Kameraet skal bare placeres oven på din skærm – så griber dets fod nærmest selv fat i kanten. USB-kablet er cirka halvanden meter langt, og når det er sat i en ledig port i pc’en, bliver de nødvendige drivere automatisk installeret, og du er klar til optagelse. Der er et gevind i foden, så du også kan sætte kameraet op på en lille trefod.

Vi prøvede kameraet med en håndfuld videotjenester og den indbyggede kamera-funktion i Windows. Billedet var skarpt og havde god farvegengivelse, men der var en del komprimeringsstøj – særligt i lav belysning. Billedkvaliteten var dog bedre end alt, vi har set i de indbyggede kameraer i bærbare pc’er, og hvis du bare vil have et billigt webkamera til videosamtaler på din stationære pc, så er LIVE! Cam Sync slet ikke noget dårligt valg. Lyden fra den indbyggede mikrofon er desuden fin og klar, så modparten har ingen problemer med at høre, hvad du siger.

Hvis du bekymrer dig over dit privatliv, kan du glæde dig over den klap, du kan sætte foran  linsen, når du ikke bruger kameraet. Desværre er klappen ikke så elegant udført. I stedet for et skjult skydeklap, hænger den og dingler under linsen, når den ikke er sat i.


+ God pris

+ Fin lydkvalitet

– Klodset privatlivsløsning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Prisen er perfekt, og så kan man godt leve med de småting, der ikke er helt i top.

Specifikationer

Mærke
Creative
Type
Webcam
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutning
USB 2.0
Mål
8,3 x 5,8 x 6 cm