Billederne kommer ud gennem en lille sprække i den ene side af Zoemini C.

Canon Zoemini C CV-123-BBY

Canons minikamera leverer billeder på stedet, men billedkvaliteten er ikke så god.

af Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Canon
4.3

Tag et billede, og vent nogle få sekunder, mens kameraet arbejder med en snurrende lyd. Så står du pludselig med et nyprintet farvefoto fra Zoemini C, Canons nye lommekamera med indbygget printer.

Zoemini C bruger en særlig type papir, hvor farverne allerede er indlejret og kaldes frem ved hjælp af varme. Derfor skal du blot lægge papirerne ind bag en klap på kameraets bagside. Der er plads til 1o af de små ark.

Det er et ekstremt brugervenligt kamera uden zoom eller finurlige indstilingsmuligheder. Du skal bare kigge gennem søgeren og trykke på udløserknappen, så går kameraet straks igang med at udskrive dit billede. Hele processen tager lidt under minut.

Det er sjovt, at stå med sit billede på papir, lige efter man har taget det, men billederne er desværre kun på 7,7 x 5,1 cm, og billedkvaliteten er ikke just overvældende. Farverne er udvaskede, og motiverne virker meget flade og grynede.

Du kan forbinde kameraet til din telefon med Canons gratis app, og udskrive fotos fra telefonens kamera, men det bliver printkvaliteten ikke bedre af.

Zoemini-kameraet er mestendels en gimmick, som kan bruges til fx en fest, hvor gæsterne kan få billeder med hjem. Prisen på hvert billede er forholdsvis høj. Du sparer ganske vist pengene til blæk, men en pakke med 20 ark papir koster til gengæld cirka 150 kroner.

 


+ Du får billederne med det samme

– Lav kvalitet

– Dyrt papir

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Canons minikamera leverer billeder på stedet, men billedkvaliteten er ikke så god.

Specifikationer

Mærke
Canon
Type
Lommekamera med Zero Ink-pair (Zink)
Opløsning
8 megapixel
Korttype
microSD
Mål
121 x 80,3 x 21,5 mm
Vægt
188
Andet
Printeropløsning: 314 x 600 dpi