Du kan skrue op og ned på de store plus- og minussymboler.

Ultimate Ears Wonderboom 2

Den lille højtaler fra Ultimate Ears har god lydkvalitet, så længe du ikke skruer alt for højt op.

af Magnus Cold #Højtalere #Ultimate Ears
8.6

Wonderboom 2 er en lille højtaler, som ikke er større, end at den kan ligge i en taske. Højtaleren spiller overraskende højt i forhold til sin størrelse, og med funktionen outdoor boost slået til bliver lyden endnu kraftigere. Outdoor-knappen sidder under højttaleren — formet som et lille grantræ. Desværre gør outdoor boost ikke bare lyden højere, den forringer også lydkvaliteten en anelse.

Lyden fra Wonderboom 2 egner sig fint til rytmisk musik som rock og pop, men når man begynder at spille højt, er det, som om den forvrænger lyden en smule. På mere fornuftige lydniveauer giver den dog en flot lyd med masser af detaljer. 

Højtaleren er nem at tage med sig overalt. Den har et enkelt design, med et stort plus og minus på midten til at skrue op og ned.  Der sidder en lille snor oppe i toppen, så man kan hænge højtaleren op eller bære den i hånden, hvis man vil.

Wonderboom 2 er vandtæt, og kan hurtigt tørres igen, hvis den er blevet våd, men den kan godt dryppe i noget tid efter man har tørret den, fordi den samler lidt vand i syningen, hvor vandet hopper ind bagved stoffet.


+ Spiller højt

+ Vandtæt

– Drypper videre, efter den er tørret

– Lyden forringes, når du spiller højt

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Den lille højtaler fra Ultimate Ears har god lydkvalitet, så længe du ikke skruer alt for højt op.

Specifikationer

Mærke
Ultimate Ears
Tilslutning
Bluetooth
Vægt
420 gram
Mål
104 x 95,3 mm
Batteritid
13 timer