Ultimate Ears Megaboom 3

Ultimate Ears Megaboom 3

En lille Bluetooth-højtaler, der leverer en væsentlig bedre og mere fyldig lyd, end man umiddelbart skulle tro.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Ultimate Ears
8.9

Jeg havde ikke de store forventninger til en lilla højtaler, der ikke var større end en liter mælk, men jeg blev klogere, da fik Bluetooth-højtaleren Ultimate Ears Megaboom 3 parret med min telefon og trykket på play-knappen.

Musikken fylder snildt et halvstort lokale op, og den lille cylinderformede højtaler får skabt et stereolydbillede, der næsten kan få dig til at tro, at du har to separate højtalere stående foran dig.

Både tale i lydbøger, den skrøbelige lyd af en klassisk symfoni og bastung popmusik lyder forbavsende godt i Megaboom 3.

Højtaleren kan spille på strøm fra en stikkontakt, eller du kan lade dens interne batteri op og tage den med på tur. Hvis du gør det, kan du også glæde dig over, at højtaleren er vandtæt og endda kan flyde, hvis du skulle komme til at tabe den i swimmingpoolen på ferien.

Du kan regulere lydstyrken ved at trykke på et overdimensioneret plus og minus på forsiden af højtaleren. Holder du knappen i begge symboler nede, fortæller en venlig kvindestemme dig, hvor mange procent, der er tilbage på batteriet.

Højtaleren har sin egen app til både iPhone/iPad og Android. Her kan du tænde og slukke for Megaboom 3, og det er også her, du henter opdateringer til højtalerens firmware, altså dens interne styresystem. Det virker nu ikke som om app’en tilbyder funktioner, som man ikke kan leve uden eller finde lige så nemt direkte på højtaleren. Jeg glemte i hvert fald hurtigt at bruge den.

+ God lyd

+ Fin pris

– Lidt overflødig app

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En lille Bluetooth-højtaler, der leverer en væsentlig bedre og mere fyldig lyd, end man umiddelbart skulle tro.

Specifikationer

Mærke
Ultimate Ears
Tilslutning
Bluetooth
Udgangseffekt
36 watt
Vægt
925 gram
Mål
87 x 225 mm
Batteritid
20 timer