Høretelefoner kan tilsluttes på fronten af den ene højtaler, hvis du får brug for lidt mere diskret lyd.

Trust GXT 608 Tytan

Trusts små højtalere er et godt supplement til en bærbar pc med dårlige højtalere.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Trust
7.5

Det behøver ikke at være så kompliceret alt sammen. Hvis du bare skal have et par gode højtalere, som kan levere klar og god lyd til  lidt af hvert ved computeren, kan Trust GXT 608 Tytan uden problemer levere varen.

Det er et sæt klassiske computerhøjtalere, som sluttes til pc’en med et minijackstik. Strømmen leveres via USB-porten, og så er de sådan set klar til brug.

Det er smart, at du ikke behøver en strømforsyning til højtalerne, for så er de nemlig nemme at tage med i en taske og bruge sammen med den bærbare.

På den anden side sætter det nogle begrænsninger for, hvor kraftig lydstyrken kan blive, og hvis du ikke har nogen problemer med at have en strømforsyning liggende, er blandt andre Creative Sound BlasterX Kratos S3 et bedre bud på et sæt allround-computerhøjtalere i samme prisklasse.

Som en forbedring af lyden i den bærbare pc skal man dog ikke kimse ad Trust GXT 608 Tytan. Der er en bedre bund i lyden end fra selv de bedste indbyggede højtalere  i en bærbar computer. Du kan skrue op og ned for bas og lydstyrke med drejeknapper på forsiden af den ene højtaler.  Det kan også være nødvendigt, for bassen kan godt mudre lyden lidt til, hvis du har skruet den for højt op fx i forbindelse med et spil.

For de, der holder af lidt bling-bling, er der et lille lysshow i form af pulserende rødt LED-lys i takt til musikken i hver højtaler. Det kan heldigvis også slukkes, hvis man ikke lige er i humør til den slags.


+ Brugbar lyd

+ Transportable

– Mudret bas

– Ikke så kraftige

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Trusts små højtalere er et godt supplement til en bærbar pc med dårlige højtalere.

Specifikationer

Mærke
Trust
Tilslutning
USB, 3,5 mm minijack
Udgangseffekt
18 watt
Vægt
0,50 kg
Mål
207 x 104 x 97 mm