Du kan styre lydstyrken med touch-knapper på toppen af højtaleren.

Sony SRS-ZR7

Pc-højttaler med masser af muligheder.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Sony
7.7

Det er sjældent vi ser en højtaler med så mange tilslutningsmuligheder som Sonys SRS-ZR7.

De fleste pc-højttalere skal blot tilsluttes med et almindeligt analogt minijack-stik, men Sonys højtaler har en USB-indgang, så den kan tilsluttes digitalt.

Det betyder i mange tilfælde, at du får en bedre lydkvalitet. Lydkortet i pc’en bliver nemlig nemt påvirket at al den omgivende elektronik, så der opstår støj i det signal, du får ud gennem hovedtelefonudgangen.

SRS-ZR7 undgår det problem ved hjælp af den digitale overførsel. Så sker afkodningen af lydfilen, der i sidste ende sender lyd ud gennem højtaleren, inde i selve højtaleren.

Højtaleren kan også kobles sammen med din telefon med Bluetooth. Der er indbygget NFC, som er en teknologi, der gør det meget nemt at sammenkoble Bluetooth-enheder. Det foregik da også helt uden problemer, da jeg lagde min telefon på NFC-mærket på toppen af højtaleren.

Der også indbygget Chromecast, så du kan sende lyden fra din pc eller telefon på den måde. Det giver blandt andet den fordel, at du kan afspille på flere højtalere samtidigt.

Lyden er god for en højtaler af denne størrelse. Den er bedst til almindelige lyde fra Windows i fx Youtube-videoer. Hvis du lytter meget til bastung musik, så kommer du til at savne lidt mere saft og kraft i den afdeling.

Størrelsen og det aflange design gør SRS-ZR7 perfekt til at stille under en pc-skærm.

 

Kan købes her:

www.sony.dk

 

+ Mange tilslutningsmuligheder
+ Praktisk design

– Mangler lidt bas
– Lidt dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En god og meget alsidig pc-højtaler. Den kunne dog godt trænge til en lidt tungere bas.

Specifikationer

Mærke
Sony
Tilslutning
Bluetooth, Chromecast, USB
Vægt
1,8 kg
Mål
8,5 x 8,5 x 29,9 cm