Sony SRS-ZR5

En flot højtaler med god lyd og solid bas.

af Mikkel Jacobsen #Højtalere #Sony
9.0

Sonys nye minihøjtaler, Sony SRS-ZR5, passer uden problemer ind i de fleste stuer. Lydkvaliteten er flot, og der er en god tyngde i bassen og det overordnede lydbillede. Højttaleren forbindes over trådløst netværk eller med Bluetooth til fx en telefon eller en tablet, og processen er smertefri. Bluetooth kan ofte være en uregerlig størrelse, men Sony er sluppet godt fra det i denne omgang. Tilslutning kan også ske via kabel, hvis man foretrækker det.

Lydkvaliteten er som nævnt flot, og det tydelige lydbillede bevares, selvom man ikke befinder sig klos op ad højttaleren. I testperioden stod højttaleren blandt andet i et køkken, mens husets beboere bevægede sig ud på altanen, og musikken var stadig ganske tydelig.

Det eneste problem, der opstod i testperioden, var, at signalet mellem fx telefon og højtaler til tider kunne finde på at falde ud, hvis der kom forhindringer imellem dem. Det er nok i højere grad en kritik af kvaliteten af Bluetooth-teknologien, som den er i dag, end det er et problem med højtaleren. Hvis man vil være på den sikre side, kan det ved brug af Bluetooth betale sig at lade telefonen ligge fremme på bordet eller ved siden af højtaleren i stedet for at have den i lommen.

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

+God lyd
+Solid bas
+Pænt design
+Nem at forbinde til enheder

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sonys højtaler lyder godt og er nem at slutte til dine enheder.

Specifikationer

Mærke
Sony
Tilslutning
Bluetooh, Wi-fi, HDMI, USB 2,0
Vægt
1,7 kg
Mål
10 x 10 x 16 cm