En pulserende ring af lys om basenhederne i højtalerens ender er med til at løfte stemningen.

Sony SRS-XG300

Sony SRS-XG300 leverer musikken til en livlig fest, men den er ikke så god til at gengive menneskestemmer.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Sony
7.9

Der er godt med gennemslagskraft i bassen i Sony SRS-XG300, men det er ikke en Bluetooth-højtaler for dig, der holder af taleprogrammer eller de finere aspekter i musikken.

Den dybe pulserende bas udsendes i begge ender af højtaleren, og lyden får en pondus, der ellers hører større lydanlæg til.

Det kniber lidt mere med mellemtonen, der havde en lidt ulden klang, ligegyldigt hvordan vi indstillede telefon og højtaler. Hvis du er typen, der kan have problemer med at høre, hvad der bliver sagt i fjernsynet, vil du ikke bryde dig om at høre en podcast på SRS-XG300. Vi måtte i hvert fald anstrenge os for at følge med i, hvad de lidt utydelige stemmer sagde i de programmer, vi lyttede til.

Højtaleren har den smarte Fast Pair-funktion, som gør det utrolig let at få forbindelse til en Android-telefon. Du skal bare tænde højtaleren, når du står ved siden af med telefonen, så dukker der et billede af højtaleren op på skærmen, og du bliver spurgt, om du vil parre de to. Det sagde vi bare ja til, og så var højtaleren klar til brug.

SRS-XG300 er næsten cylinderformet, og den ville hurtigt rulle på gulvet, hvis den ikke var udstyret med et par gode, brede gummifødder. Der er indgange på bagsiden af højtaleren, og på fronten sidder store, lettilgængelige knapper til blandt andet at starte og stoppe musikken og tænde og slukke for højtaleren.

En gummistribe i toppen af højtaleren forvandler sig til et håndtag, når du griber ind under den. Højtaleren er ret tung, men den lader sig fint transportere med et fast greb i gummiremmen. Det genopladelige batteri i SRS-XG300 kan holde musikken spillende i op til 25 timer, så der burde være strøm nok til selv den mest langstrakte fest.


+ Stor, tung bas

+ Hurtig parring med telefonen

– Ulden mellemtone

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sony SRS-XG300 leverer musikken til en livlig fest, men den er ikke så god til at gengive menneskestemmer.

Specifikationer

Mærke
Sony
Tilslutning
USB-C til opladning
Udgangseffekt
2 x 8 watt
Vægt
3 kg
Mål
31,8 x 13,8 x 13,6 cm
Batteritid
Op til 25 timer