Sony SRS-XB3

Sony SRS-XB3

Transportabel Bluetooth-højtaler med dyb bas.

af Anders Daugaard #Højtalere #Sony
8.8

Ordene ”Extra Bass” fylder meget på æsken til Sony SRS-XB3, der dermed giver et løfte om fyldig bas i en lille transportabel højtaler.

”Extra Bass” er en funktion, som er slået til, når du tager højtaleren i brug første gang. Uden denne funktion, er lydbilledet fladt og tyndt. ”Extra Bass” tilfører musikken en fyldigere bund, mere diskant og højere lydstyrke i musikken. Dermed fremstår funktionen som en gimmick, men det ændrer ikke på, at lyden er rigtig god, og klart noget af det bedste, du lige nu kan finde i 1000-kroners klassen.

Sony SRS-XB3 kan stå vandret eller oprejst, og det kan løfte lyden en anelse, hvis du også selv står op. Du kan oplade din mobil, hvis du forbinder den til højtaleren med et microUSB-kabel. Højtaleren kan ikke selv lades op med et USB-kabel, da du skal bruge den strømforsyning, der følger med. Det er dog ikke noget større problem, især fordi den imponerende batterilevetid lader dig lytte til musik uafbrudt i næsten et døgn ved moderat lydstyrke. Højtaleren slukker automatisk efter kort tid, hvis du har afbrudt forbindelsen til mobilen.

Det er nemt at forbinde din tablet eller mobiltelefon trådløst til SRS-XB3 via Bluetooth og NFC. Er du mere til kabler, kan du i stedet bruge et mini-jack-stik.

Der er indbygget mikrofon, så du kan bruge den til samtaler, hvis du bliver ringet op midt i musikken. Så trykker du bare på knappen med telefonrøret, så stopper musikken med at spille.

Sony SRS-XB3 kan købes her via Pricerunner.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sony SRS-CB3 er solidt bygget og tåler vandsprøjt. Lyden er rigtig flot, og der er en god balance mellem pris, kvalitet og mobilitet.

Specifikationer

Mærke
Sony
Tilslutning
Bluetooth, mini-jack
Vægt
0,9 kg
Mål
21,1 x 8,0 x 8,3 cm
Batteritid
Op til 24 timer