Sony SRS XB2

Sony SRS-XB2

Vandtæt superlyd

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Sony
8.0

Musik skal da ikke kun høres på anlægget i stuen! Derfor har Sony lave denne lille terrængående Bluetooth-højtaler, der tåler vandsprøjt og generelt føles virkeligt robust – og så er lyden tilmed ganske imponerende.

Sony SRS-XB2 er utroligt let at tage i brug: Har du en telefon med NFC kan du bare holde telefonen hen til højtaleren for at oprette forbindelse, eller du kan forbinde de to ved på almindelig vis via Bluetooth, hvis du ikke har NFC.

Lyden i højtalerne er rigtigt god, med en god bund, og ganske imponerende lydstyrke. De små højtalerenheder spiller fint og relativt nuanceret selv ved høje lydstyrker, men slår du den indbyggede bass boost-funktion til bliver lyden meget hurtigt mudret.

Batteritiden i højtaleren er på op til 12 timer, så der er rigeligt med strøm til både havefesten, strandturen og til at høre radioavis i badeværelset i en uges tid. Desuden fås højtaleren i flere forskellige farver, så alle behov skulle være dækket ind, for dig, der er på jagt efter en transportabel Bluetooth-højtaler.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En Bluetooth-højtaler, der vil dække de flestes behov. Desværre kan den ikke helt håndtere den indbyggede bas boost-funktion.

Specifikationer

Mærke
Sony
Tilslutning
Bluetooth, NFC, miniUSB, mini-jack
Udgangseffekt
9 w
Vægt
481 gram
Mål
6,5 x 19,1 x 6,2 cm
Batteritid
12 timer
Andet
Enheder: 2 x 1,65”, Codec: AAC, LDAC, SBS