Enderne er belagt med et skridsikkert materiale, så du også kan stille Sonos Roam på højkant.

Sonos Roam

Sonos Roam kan bruges med dit Wi-Fi derhjemme og som en almindelig Bluetooth-højtaler, hvis du tager den med dig.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Sonos
8.6

Roam er den mindste højtaler i Sonos’ brede sortiment, men den lyder af mere, end den syner. Det skyldes en velvoksen basenhed, der er med til at give musik fra højtaleren en god fylde. Roam har ingen problemer med at spille et halvstort lokale op, når du sætter noget dunkende rock- eller popmusik på.

Mellemtonen er knapt så fremtrædende i lyden som bassen. Vi afspillede en stribe podcasts og opdagede, at menneskestemmer har en tendens til at få en ulden klang i højtaleren. Det kan nogle gange gøre det lidt svært at høre, hvad der bliver sagt.

Du har to muligheder for sende musik til Sonos Roam: Enten bruger du almindelig en Bluetooth-forbindelse og afspiller fra fx en podcast-app på din telefon, eller også bruger du Sonos’ egen app til styring af afspilningen via Wi-Fi.

Sonos var først med denne type produkter for over 15 år siden, og app’en er gennemarbejdet og nem at finde rundt i. Du kan tilknytte tjenester som Spotify og Tidal, eller du kan afspille internetradio gennem tjenesten TuneIn.

Sonos Roam oplades via USB-C-porten på bagsiden. Vi fik omkring otte timers musik ud af højtaleren, før det var tid til at lade op. Når du bruger Sonos-app’en kan du hele tiden aflæse den resterende batteritid, mens du styrer afspilningen.

I den ene ende af højtaleren sidder knapper, som kan bruges til at skrue op og ned for lyden og hoppe videre til næste nummer. Hvis du har betalingsabonnement hos musiktjenester som Spotify eller YouTube Music kan du også styre afspilningen ved at tale til højtaleren, som har indbygget Google Assistent. Du kan gratis afspille musik fra de mange forskellige kanaler i Sonos Radio, der ligger klar som den eneste tjeneste, når du bruger app’en første gang.


+ Fyldig lyd

+ Har Google Assistent

– Ulden mellemtone

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sonos Roam kan bruges med dit Wi-Fi derhjemme og som en almindelig Bluetooth-højtaler, hvis du tager den med dig.

Specifikationer

Mærke
Sonos
Tilslutning
Bluetooth, Wi-Fi
Vægt
0,43 kg
Mål
16,8 x 6,2 x 5,9 cm
Batteritid
Cirka otte timer