Sonos Playbase

Sonos Playbase

Sonos har fremstillet en god soundbar til dit tv.

af Morten Skeldal Østergaard #Højtalere #Sonos
9.2

Sonos er et meget populært system til at afspille musik i flere forskellige rum. Firmaet har fremstillet en bred vifte af højtalere, der allesammen kan “tale” med hinanden, så du kan afspille musik i flere rum samtidigt – enten det samme eller forskellige numre.

Den seneste model er Sonos Playbase. Det er en højtaler, der beregnet til at stille under fjernsynet. Derfor er der også en optisk tilkobling, så du kan koble et moderne tv sammen med Playbase. Herefter kan du afspille tv-lyden via højtaleren eller skifte til fx musiktjenesten Spotify eller en radiokanal. Du kan også afspille musik fra din pc sendt via hjemmets trådløse netværk. Det hele styres med en overskuelig app, som kan hentes gratis til både Android og iPhone/iPad.

Lyden i Playbase er stor og overbevisende og fungerer fint til alt lige fra debatprogrammer i fjernsynet til store actionfilm med masser af eksplosioner. Hvis du vil have lidt ekstra smæk for skillingen kan du koble Playbase sammen med andre højtalere fra Sonos for at få en komplet surround-oplevelse.

Sonos Playbase er beregnet til at stå under fjernsynet, så det løfter tv’et lidt. Hvis tv’et er stort og har en fod i tilsvarende størrelse, kan det godt være svært at få det til at balancere betryggende på Playbase.

 

Kan købes her:

www.hifiklubben.dk

 

+ God, stor lyd

+ Afspiller fra mange forskellige kilder

+ Kan bruges til surround

+ Styres af god app

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En god soundbar til dit tv, som samtidig kan streame radio og musik fra nettet eller musik-filer fra din pc.

Specifikationer

Mærke
Sonos
Tilslutning
Kabelnetværk (ethernet), optisk lyd
Vægt
8,6
Mål
5,8 x 72 x 38 cm